Afslag på lån

Så kom det længe ventede svar fra banken, og det blev, som vi havde frygtet, et afslag. Et afslag på lån og en halvfærdig carport det er realiteterne for øjeblikket. Vi havde ellers lovet vores ældste datter Sonja, at vi ville hjælpe med at betale hendes SU lån ned, men det ser ikke ud til, at vi kan hjælpe med alligevel.

Vi fik ingen begrundelse for, hvorfor vi ikke kunne låne pengene; der stod bare i brevet, at de på nuværende tidspunkt ikke kunne hjælpe os. Det var ellers min kone Bitten, som havde ansøgt om lånet, da jeg stadig står i RKI. Jeg har kun stået i RKI i 3 år, så der går yderligere 2 år, før jeg bliver slettet derfra.

Vi er meget i tvivl om, hvad vi skal gøre nu. Jeg vil simpelthen have den carport lavet færdig, så jeg kan få min PGO scooter ind i tørvejr. Tidligere på året tog Bitten et lille forbrugslån på 15.000 kr., så jeg kunne få mig denne lækre scooter.

Vi har 2 valgmuligheder for at fremskaffe penge. Vi kan enten ansøge om et online lån eller hurtig lån og SMS lån, som de vidst også bliver kaldt. Vi kan låne penge uden at stille sikkerhed, og renten er relativ lav, så det er bestemt en mulighed.

I stedet for at låne penge kunne vi sælge nogle af vores brugte møbler eller legetøj. Vi har 4 børn, så vi har efterhånden samlet en del legetøj sammen. Bitten har læst i avisen, at nyere brugt legetøj går som varmt brød. Vi har jo alle de kendte mærker som LEGO, Fisher Price, BRIO, Lamaze, Barbie, Playmobil osv. osv., så det må bestemt kunne sælges.

Hvis ikke det brugte legetøj indbringer så mange penge, så kunne vi sælge nogle af Bittens guldsmykker. Prisen på guld skulle efter sigende være ret høj, og Bittens guldsmykker vejer en hel del. Jeg har forkælet Bitten en hel del gennem de sidste 22 år, så der ligger en del gammelt guld i hendes smykkeskrin.