Billig autohjælp

Når man sætter sig ud i sin bil, er det oftest med et vigtigt mål for øje. Man skal på arbejde, hente børn, handle ind, besøge familie og venner, eller man er på vej, på- eller hjem fra ferie. Listen er lang, men uanset hvad, er det altid ubelejligt, når ens køretøj af den ene eller anden grund, ikke kan transportere en som planlagt.

Et abonnement til autohjælp hjælper dig med, at være på forkant i disse situationer, og det vil helt sikkert føles meget belejligt, hvis tingene ikke går som planlagt.

Autohjælp hjælper dig i mange forskellige situationer, fx hvis din nøgle er låst inde i din bil, bagdøren binder, bilen er gået i stå, eller hvis du har været ude for et uheld. I sådanne situationer ringer du til din autohjælp, som sender assistance ud til dig. Selv hvis du er i udlandet, kan din autohjælp træde til; her alarmerer de deres lokale samarbejdspartnere, som hjælper dig videre.

Såfremt autohjælpen ikke kan reparere din bil på stedet, hvilket de kan i langt de fleste tilfælde, så bugserer de din bil til et værksted, som gør din bil køreklar så hurtigt som muligt.

I mange tilfælde indgår der i dit autohjælpsabonnement, både hjemtransport fra stedet, og mulighed for at leje en lånebil. Herved undgår du unødige forsinkelser og mere møje og besvær, end du allerede står i.

Autohjælp hjælper dig også når sne og is rammer vejene, og uheld som at køre i grøften eller bilen ikke vil starte pga. kulden, kan ske. Skulle du blive akut syg under kørslen, og derved ikke kan fortsætte, ringer du blot til autohjælp, som hjælper dig og dine medpassagerer videre. Autohjælp er din forsikring for, at du får den hjælp du har brug for, når du mest behøver det, med mindst møje og besvær, for et fast månedligt beløb.

Så slip for at stå hjælpeløs ved siden af din døde bil, mens de andre bilister suser forbi dig.

Find god information om autohjælp her: http://www.billig-autohjaelp.dk/