Billigt kosttilskud

Gennem mange år har jeg troligt spist en vitaminpille og to kapsler fiskeolie hver morgen og har aldrig tænkt over, om disse vitaminer dækkede mine behov. På den anden side har jeg altid været rask, og som man siger, så længe det går godt, er der ingen grund til at ændre på noget.

Min interesse for vitaminer og kosttilskud blev vakt under en ferie i USA, hvor jeg blev overvældet af det kæmpestore sortiment af vitaminer og billigt kosttilskud, der fyldte hylderne både i supermarkedet og på apoteket. Der var simpelthen vitaminer til forebyggelse af enhver lidelse og hylder med helse kost til alle mulige formål.

En dag besluttede jeg mig for at kigge nærmere på udvalget og hæftede mig især ved Acai kapsler, et produkt jeg aldrig havde hørt om. Acaifrugten er fyldt med antioxidanter og stammer oprindeligt fra Amazonas, frugten indeholder dobbelt så mange antioxidanter som blåbær, som jeg vidste var temmelig populære som kosttilskud hjemme i Danmark (?).

Jeg købte to glas Acai kapsler og stoppede med at spise min traditionelle vitaminpille hver morgen, men fortsatte dog med at tage fiskeolie. Troen kan af og til flytte bjerge, siger man, men hjemme i Danmark igen kunne jeg mærke en markant ændring i mit velbefindende. Og selv om jeg som sagt altid har været sund og rask, fik jeg betydeligt mere energi, var ikke træt i den mørke tid og sov rigtig godt om natten.

I dag har jeg bestilt flere Acai kapsler, for produktet er også meget populært her i landet, det vidste jeg bare ikke tidligere.