Bilplejeprodukter

Bilplejeprodukter, det kan være en jungle og finde rundt i alle de forskellige produkter. Hvad gør man når man er på helt bar bund ang. Bilplejeprodukter, man kigger rundt på nettet og læser på alle de forskellige sider om tingene. Jeg vil fortælle hvordan jeg gør når jeg ordner bilen fra a-z.

Hvis man starter helt fra bunden med bilpleje, så starter man med bilvasken og der skal man starte med sine fælge, og de kan jo være rigtigt svære og få rene, så en ordentlig fælgerens uden syre kan hjælpe dig godt på vej med at gøre det hele meget lettere ud over fælge rensen kan du bruge en god fælg børste. Efter du har vasket dem kan man give dem forsegler så de er nemmere og holde rene. Inden man vasker bilen skyller man den først for det skidt der sidder løst på bilen. Efterfølgende kan man sprøjte noget forvask på bilen som så sidder og blødgør skidtet og det skal side i nogle minutter så det kan få lov og virke. Man skyller produktet af igen inden man begynder og vaske bilen, og dette gør man for ikke at ridse bilen alt for meget. Så kan man begynde og vaske på bilen, med en ren spand med vand og autoshampoo og alt dette kan du få det sted hvor du køber dine bilplejeprodukter.

Efter vask af bilen kan du bruge en claybar til og rense din lak helt i bund, så du kan få taget de urenheder der sidder nede i lakken som der ikke forsvinder når man bare vasker bilen normalt med vand og autoshampoo. En claybar kan også bruges til at fjerne små rust pletter på din lak også kaldet ”flyverust” det er små jern partikler der ofte ses på lakken efter vinter når man vasker bilen for første gang . De kommer fra sneplovende hvor der bliver skrabet en lille smule af hver gang de lige rammer et lille bump i vejen, de små jern splinter ligger så på vejen og når du så kommer kørende på en våd vej kommer disse til og side oppe på siden af bilen. Får de lov at side for længe kan det udvikle sig til fast rust.

Du kan med garanti finde et sæt til flyverust det sted hvor du køber din bilplejeprodukter. Efter du har brugt din claybar er bilens lak så ren at du kan polere på den uden at der kommer skidt i dine polereskiver, og det forhindre også at du får lavet unødige ridser under poleringen. Du starter med og dække plastik ol. Ind i tape så du ikke får poleret på dem da poleremiddel på plastik lister ikke bliver så godt, men får man ramt dem ved en fejl kan man bruge en magic sponge til og fjerne poleremiddel på sorte lister med og efter følgende give listerne en gang gummi fornyer så de står knald sorte og flotte igen. Det var lige et side spring, tilbage til polering, du kan enden polere bilen med maskine eller i hånden hvis du polere med maskine skal du sørge for at have den rigtige poleremaskine, poleremidler, bagskive og polereskiver. Hvis du polere i hånden skal du have et par Mikrofiber applikatore til dette, og selvfølgelig skal du stadig have poleremidlerne i orden. Efter følgende skal bilens lak have lakforsegler og voks, du kan sagtens have en lakforsegler med voks i, men at have dem hver for sig vil til enhver tid give dig det bedste resultat, har du gjord dine ting ordenligt kan du nu nyde en flot ren og skinende bil.