Dating for unge

Jamen, hvis hun er damefrisør, er det vel ikke det store problem, at hun staver så dårligt, at hun formentlig er ordblind, sagde Bent til mig, da jeg fortalte ham om en særdeles køn og flot pige, som jeg var begyndt at chatte med på en af de dating sider, som jeg betaler for at have adgang til.

Men for mig har det altid været lidt af et problem, hvis folk ikke kan stave bare nogenlunde korrekt. Det skal ikke forstås sådan, at jeg ser ned på de mennesker, der er ordblinde, men jeg holder meget af vores sprog, og det er nok derfor, at jeg selv har lært at stave rigtigt.

Men hende, jeg mødte for nylig på netdating, kan i hvert fald slet ikke stave, og hun er desuden dårlig til at formulere sig skriftligt. Men Bent har jo nok ret i, at når ens arbejde er at klippe hår og sætte frisurer, betyder det jo ikke så meget, om man kan stave eller formulere sig skriftligt.

Så jeg har besluttet at holde forbindelsen med hende, og vi har faktisk nu aftalt at gå på dating for unge sammen på lørdag. Det er jeg meget spændt på, for vi har endnu ikke talt sammen i telefon, så jeg har ingen fornemmelse af, om hun kan formulere sig mundtligt. Hvis det viser sig, at hun ikke kan, bliver jeg nok nødt til at droppe hende igen, for jeg kan ikke holde ud, at min partner hverken kan skrive eller tale ordentligt dansk.