En god dyne giver en god nattesøvn

Når det er koldt udenfor er der ikke noget bedre end at glide ned under en varme dyne. Vi kender det vidst alle sammen, når vi har ligget der i 10min så sveder man helt vildt, stikker man et ben udenfor så er luften så kold at man fryser om benet. Men der er faktisk en god forklaring og gode muligheder for at komme videre med en god nattesøvn.

Selvom alle har prøvet at have det enden koldt eller varmt underdynen, så er det de færreste der ved at du skal passe sammen med din dyne – dermed er det også sagt at en dyne ikke bare er en dyne.

En dyne er bygget op omkring bæreevnen, dvs. dynens evne til at holde på varmen og generelt så siger man at en god dyne har en god bæreevne, men det faktisk ikke altid sandheden. Det er her man skal huske at dynen skal passe sammen med den der bruger den.

Hvis man ofte sveder om natten så skal man vælge en dyne med en lavere bæreevne, og omvendt hvis man har man fryser så skal man finde en dyne med en højere bæreevne.

En dobbeltdyne er god hvis man fryser meget, det er vel og mærket kun hvis man er 2, på den måde kan man videre give varmen til sin partner.

Om nattesøvn

En god nattesøvn er vigtig for dit velbefindende, den gør det ikke kun lettere at passe din hverdag, men den mindsker også risikoen for at du får stress eller liv stils betinget sygdomme. Din dyne har derfor meget stor indflydelse på din hverdag og dit liv – det er den bedste grund der er til at tænke sig godt om inden man investere i en ny dyne. Det er ikke altid hensigtsmæssigt at gå efter den billigste udgave i jysk eller andre discount kæder. Hvis du er på jagt efter en dyne du gerne vil have i længere tid så søg vejledning hos en fagmand på dyne området, og så er der vidst kun tilbage at sige sov godt.