Er du handyman?

Jeg har to venstre hænder. Desværre. Jeg kan hverken samle IKEA skabe eller rydde sne. Derfor var jeg rigtig glad da jeg sidst fandt  den nye online virksomhed Få Det Gjort.dk. Virksomheden formidler arbejdskraft mellem privatpersoner.

Det vil sige, at virksomheden matcher arbejdsgivernes behov med arbejdstagernes kompetencer. Så mangler jeg en højre hånd, og har du to, kan jeg booke din hjælp som handymand. Samtidig kan mennesker med større håndværksevner tilbyde deres arbejdskraft og på den måde tjene lidt ekstra til lommen. Eneste forudsætning for denne matchmacking er, at en af parterne betaler et lille beløb. Siden er opbygget på en simpel og forståelig måde, og selvom ikke alt er gratis, kan siden benyttes gratis mod, at kontaktoplysninger vises mod et beskedent beløb der kan betales direkte med mobiltelefonen.

 

Jeg skulle ombygge vores store familiekøkken. Jeg kunne selv afmontere alt og køre det gamle køkken på losseplads. Min partner var taget på weekendophold, og jeg skulle bevise at jeg var en rigtig handyman. Vise mig fra min mest selvstædige side. Jeg havde inviteret en god ven, som er super dygtig håndværker til at hjælpe mig. Desværre blev han syg, og så var jeg på røven. Det var i den anledning at jeg første gang benyttede mig af den nyde online side. Jeg oprettede en guldprofil så mit opslag blev vist på forsiden osv. Godt nok kostede det nogle penge, men til gengæld fik jeg en formidlingsgaranti. Blev jeg ikke kontaktet inden for 24 timer, ville jeg få alle penge retur. Super.

 

Det viste sig at fungere godt. Jeg lavede et opslag siden og inden længe fandt jeg en super dygtig håndværker. Da min kæreste kom hjem var det en stor og positiv overraskelse.

 

Siden har jeg selv fundet et fleksibelt fritidsjob på siden. Det er super smart. Jeg arbejder gennemsnitligt ca. 10 timer ekstra om måneden og tjener sådan ca. 2000 kroner. De penge bruger jeg så, til at finde fx en gartner eller maler på siden, der kan hjælpe mig med noget af det jeg ikke er god til. På den måde kan jeg få lavet godt og billigt håndværk, uden at ødelægge min økonomi. Jeg kan varmt anbefale siden!