Fantastisk weekend med oplevelser

Det har været en fantastisk weekend for mig, for jeg har tilbragt den på et luksuriøst hotel i Københavns nordlige udkant, hvor jeg blev ovenud forkælet med god mad og liflig pleje til min efterhånden lidt gamle krop.

Baggrunden er, at mine børn og svigerbørn til min 60 års fødselsdag havde fundet på at give mig opholdet i fødselsdagsgave (?). De har tidligere valgt at give mig oplevelsesgaver i form af teaterbesøg og lignende, men denne gang var det altså en hel weekend, det handlede om.

Og hvilken weekend! Jeg kom til hotellet fredag sidst på eftermiddagen og blev indkvarteret i et stort og lækkert værelse med udsigt over Øresund. Og derefter stod den ellers på gode oplevelser på stribe, først med en lækker, tre-retters middag i hotellets restaurant, derefter en afslappet aften med kaffe og en lille likør til, lidt fjernsynskiggeri og så ellers i seng i ordentlig tid.

Det var nemlig sådan, at jeg havde en tid lørdag formiddag klokken 10 i hotellets store afdeling med alle former for wellness, hvor jeg fik både massage (?) og forskellige bade, som jeg kunne mærke gjorde min krop rigtig godt.

Sådan fortsatte det slag i slag hele weekenden, og jeg holdt mig ikke tilbage med hverken vådt eller tørt, for jeg havde besluttet, at jeg for alvor ville nyde denne weekend, uanset hvad det så skulle koste mig.

Men da jeg tjekkede ud om søndagen og bad om regningen, fik jeg det svar, at alt var betalt med det oplevelsesgavekort, jeg havde fået af mine børn. Og de havde købt det gavekort her: http://www.oplevelsesgaver.dk/