Fjernsyn på sokkel?

Hidtil har vi haft vores fjernsyn stående på en dertil indrettet sokkel oven på et lille bord i stuen. Her har det stået, siden vi for et lille års tid siden købte det nye fladskærms-tv, som giver os et virkeligt flot billede. Men den sofa, vi normalt sidder og ser fjernsyn i, står sådan, at vi får det bedste kig, når vi drejer fjernsynet, så det ikke står helt parallelt med væggen bag bordet.

Og det ser faktisk lidt underligt ud, så nu har vi besluttet, at vi vil have fladskærmen op at hænge på væggen i et vægbeslag, der giver mulighed for at dreje skærmen lidt og så dreje den tilbage, når vi ikke kigger på tv’et.

Min mand mener sagtens, at han selv kan sætte det op, og her i dag gik han på nettet for at søge efter det helt rigtige beslag til vores behov. Han valgte at søge efter ”vægbeslag fladskærm”, og både han og jeg blev noget overrasket over, hvor mange webshops der sælger den slags udstyr.

Jeg kiggede ham lidt over skulderen, selv om jeg ikke har forstand på den slags, men jeg kunne da konstatere, at et tv vægophæng af den type, vi har brug for, faktisk er temmelig dyrt.

Min mand fandt brugsanvisningen til vores fjernsyn frem, for han ville sikre sig, at det beslag, han bestilte, nu også kunne bære vægten af vores ret store fladskærm. Han fandt også vægten og valgte så et vægophæng, som han betalte for med sit Dankort.