Is- og køkkenmaskiner

Julen og nytåret er vel overstået og vi er klar til at indfri nytårsfortsættende. Når det igen bliver hverdag så bliver det også tid til at få byttet alle julegaverne, det er næsten altid værre end at købe dem fordi butikkerne igen vrimler med stressede og let utilfredse mennesker. Har du købt din julegave så slipper du selvfølgelig for den omgang fordi du så kan smide den i en post kasse eller aflevere den på nærmeste posthus.

 

Køkkenmaskiner

Vi har en i starten af december bryllupsdag hjemme hos os, i år havde vi så 10års bryllupsdag, hvilket vi havde aftalt skulle fejres med en ekstra lille gave, og at vi så skippede julegaverne til hinanden. Jeg var så lidt snedig og forærede min kone en køkkenmaskine, det smart ved det var at der så var lagt op til en masse gode julekager i december. Der var nemlig ikke nogen undskyldninger for ikke at lave hjemmebag med den lille nu.

 

Når man er på jagt efter en køkkenmaskine, så er det alligevel lidt af en jungle når man ikke rigtigt ved så meget om det, der er ualmindeligt mange, at vælge imellem og priserne svinger bare ret meget alt efter model og størrelse. Den dyrest som jeg fandt på http://www.udstyrsguiden.dk/kokkenmaskiner/ kostede 29.995, det er helt vildt med sådan en sag. De sælger den godt nok ikke på udstyrsguiden, det er bare en hjemmeside der anmelder og viser priser for de forskellige produkter. De har også et fint afsnit om Ismaskiner som du kan se her.

 

Efter en del studerende på nettet omkring de forskellige modeller blev beslutning at jeg gerne ville betale lidt ekstra for at få en kvalitetsmodel. Der er åbenbart ret mange discount modeller som ikke kan i nærheden af det som de gode mærker kan, men sådan er det jo som reglen med de flest ting, så det overrasker mig ikke at pris og kvalitet og hænger sammen her.