Isterninger i lange baner

Jeg overtog for nogle år siden en lille kro, som jeg siden har arbejdet hårdt for at få til at køre rundt (den tidligere ejer var ikke så populær, så jeg skal have opbygget tillid til navnet igen). Og det er da efterhånden også lykkedes for mig at få opbygget en fast kundekreds.

En af de ting, jeg i noget tid har manglet, er en god måde at producere isterninger på. Det første 1½ år lavede jeg isterninger i isterningeposer i fryseren, da jeg desværre ikke havde andre muligheder. Og det har taget en del af pladsen i fryseren, da jeg skulle være sikker på, at der altid var isterninger nok til gæsterne. For 4 uger siden faldt jeg så over denne helt fantastiske opfindelse – isterningemaskinen. Den fylder ikke særlig meget, og så kan den lave isterninger på kun 12 minutter – afhængig af størrelsen på isterningerne. Så lige meget, hvor mange gæster, der er i kroen, så kan der altid være isterninger klar til dem.  Der er lidt forskel på størrelsen, tiden og lignende, du kan se min isterningmaskine her.

Og endnu en genial ting ved denne maskine er, at hvis bakken bliver tømt inden for 5 minutter, så fortsætter maskinen selv med at lave isterninger – og ellers slår den automatisk fra. Så selvom der er mange gæster, og maskinen bliver tømt hurtigt, så går der ikke længe inden de næste er klar. Så selv på en varm sommerdag, har jeg endnu ikke oplevet at løbe tør for is (men har selvfølgelig også kun haft den i 4 uger). Jeg er i hvert fald helt sikker på, at isterningemaskinen ikke skal ud af mit køkken igen. Den har fået sin faste plads, og hvis den skulle gå hen og gå i stykker, så kommer der hurtigt en ny ind, der kan erstatte den.

Den skal for alvor tages i brug på næste lørdag, hvor vi holder fætter/kusine-fest og starter ud hos mig. Det plejer at gå vildt for sig, og der bliver lavet rigtig mange drinks til pigerne, og mon ikke vores mænd i familien kunne bruge et par isterninger til deres øl. Jeg har købt en kjoler på en side jeg ikke kendte til før, det er http://www.dressme.dk, som har alverdens billige kjoler. Kvaliteten er lidt svær at vurdere, men umiddelbart virket stoffet godt syningerne meget robuste, så indtil videre er der ingen grund til panik. Skulle der gå noget galt, plejer jeg også at være god til at brokke mig, så jeg får min vilje, hehe.