Robotstøvsuger?

Min kone kom i går hjem fra sygehuset, hvor hun har været indlagt i næsten to uger. Hun var faldet og havde fået et meget kompliceret brud på højre arm lige omkring albuen, som også i sig selv var blevet beskadiget.

Det var et uheldigt sted at brække et par knogler, for det indebar, at hun skulle igennem to forskellige operationer med flere dages mellemrum.

Mens hun var indlagt spekulerede jeg på, hvilken velkomsthilsen hun nu skulle have, når hun kom hjem. Det skulle ikke være blomster, for dem havde hun fået rigeligt af under indlæggelsen.

Det var en annonce i vores lokale avis, der gav mig ideen. Hun skulle simpelt hen have en robotstøvsuger, for den kunne hun have gavn i årevis og ikke kun i den periode, hvor hun ikke rigtigt kunne bruge højre arm til noget på grund af operationerne.

Nå ja, indrømmede jeg over for mig selv, i den første periode ville det nok være mig, der kunne nyde godt af sådan en nyanskaffelse, for det skulle selvfølgelig være mig, der stod for støvsugningen, mens hendes arm kom helt til hægterne igen.

Men pyt, hun griner måske lidt af mig, men senere vil hun helt sikkert nyde, at hun ikke behøver gå rundt i stuen og værelserne og støvsuge på gammeldags maner. Så jeg kørte ind til den pågældende forretning og købte en dejlig Roomba robotstøvsuger, som jeg skyndte mig at få programmeret til selv at køre rundt i de forskellige rum, så den selv kunne støvsuge.

 

Kvalitet fornægter sig aldrig. Det er også derfor, vi altid går efter Miele, når vi skal have almindelige hvidevarer. De går bare aldrig til.