Nana om kostumer

Jeg er en pige på 12 år. Min veninde og jeg skulle sove sammen fra fredag til søndag. Hendes lillesøster skulle med en anden veninde til fastelavn, og pludselig kommer min veninde i tanker om, at det skal vi da også, men vi har ikke noget udklædning. Min venindes mor spørger os, om vi ikke vil være patient og sygeplejerske, hun er meget opsat på, at det skal vi da. Jeg er ikke så meget for udklædning, men vores kostumer blev fantastiske. Det endte med, at jeg blev sygeplejerske, og min veninde var patient. Det var vildt pinligt, da vi kom derhen, for vi var de eneste i den alder. Vi fik slået katten af tønden, og der var desværre ikke nogen af os, der blev kattekonge eller kattedronning, men vi fik meget slik. Bagefter fik vi fastelavnsboller og kaffe til de voksne, vi løb rundt og legede med de små, og vi hjalp, hvis der var nogen, der slog sig. Efter en halv time var der kåring af bedste udklædning, kattekonge og kattedronning.

Først blev kattedronningen råbt op, og imens man går op til scenen, bliver der klappet. Derefter var det kattekongen, der blev råbt op, og så kommer bedste udklædning, og alle er meget spændte, og pludselig blev der råbt Nana i mikrofonen, og jeg sad med munden fuld af karameller. Jeg blev råbt op, og mit hjerte hoppede med 110 km i timen, mens jeg fik overrakt en buket grene med masser af slik og pynt på.