Naturoplevelser i Californien

Californien er en af de mest populære destinationer i USA. Staten rummer masser af muligheder for en god ferie for alle slags mennesker. Hvis man godt kan lide naturoplevelser finder man også mange spændene steder at opleve.

I den midterste del af staten kan man kører et smut forbi Yosemite National Park, som er et af de bedste naturområder i hele USA. Her er masser af gode muligheder for at tage på hike i de mange dale eller udfordrende gåture langs de mange gode stier, hvor man kan opleve naturen og dyrelivet. I Yosemite finder man bl.a. også USA´s højeste vandfald, Yosemite Falls som kan tage pusten fra enhver naturelsker. Selv i sommerperioden hvor temperaturen er høj som i resten af Californien kan man finde bunker med sne, hvis man kører tilpas høj op i bjergene.

Grand Canyon er en anden Nationalpark der er oplagt at besøge når man rejser til Californien, godt nok ligger området i Arizona, men det er i passende kørselsafstand til flere af de andre spændende destinationer i Californien. Grand Canyon er nogle af verdens mest spektakulære bjergformationer, og synes man møder her er ulige alt andet i resten af verden. Man bør især opleve en solopgang eller solnedgang over de røde bjergformationer. I Grand Canyon er der masser af muligheder for gå ture til de bedste udsigtspunkter med og uden guide. Hvis man ønsker det helt store overblik kan man tage med en helikopter henover bjergene og på den måde danne sig er overodnet indtryk af det kæmpe område.