Netdating – er det landets redning?

Jeg er lige stødt på en artikel der oplyser mig om at der i 2012 var 1.150.000 enlige danskere. De fleste af dem bor på Sydsjælland og Lolland-Falster, der er altså for en del af dem langt til det nærmeste ”scorested” eller ”pick-up place” for de internationale.

Singler i udkantsområderne

Derudover har jeg hørt at de fleste single mænd lever i udkantsområderne mens de fleste single kvinder lever i byområderne. Dette skyldes efter sigende at de unge mænd vægter hus, plads, natur og højt til himlen, højere end kvinderne der ønsker et liv med tempo, shopping og cafe latte.

Samtidig er andelen af personer i den arbejdsduelige alder faldende, idet flere af de store årgange står til at gå på pension, mens det er de små årgange der kommer ind på arbejdsmarkedet.

Derudover falder fødselstallet drastisk i disse krise år.

Danmark (?) ender  derfor med at få en overvægt af ældre. Men hvis mange mænd og kvinder bor i hver deres landsdel, hvordan skal de så nogensinde møde hinanden og bidrage til et højere fødselstal?

Netdating – det er vejen frem!

Som jeg ser det, er det her netdating kommer som sendt fra himlen. For her er der mulighed for at få kontakt til singler over hele landet. Her kan man med få klik og ganske få penge få adgang til tusinde og atter tusinde singler, faktisk var andelen af danskere der netdatede 300.000 i 2011 ifølge TV2 Nyhederne.

Mulighederne på nettet er nærmest ubegrænsede og uanset hvad man er til, eller hvad man søger, går man ikke forgæves i den virtuelle verden. For selvom de første led i udvælgelsesprocessen, finder sted over nettet og uden fysisk kontakt, så oplever mange at de via netdating kan få en meget tæt personlig kontakt med et andet menneske inden de mødes med deres ”udvalgte” ansigt til ansigt.

Dette giver singler der rent geografisk er langt fra hinanden en chance for at mødes og lære hinanden at kende, før de begiver sig ud på landevejene og ud på de første ”rigtige” dates.

Men så opstår det næste problem. Hvem skal rive sin tilværelse om med rode for at flytte til en anden landsdel? Det har jeg ikke svaret på, men kærlighedens veje er uransagelige og min erfaring er, at finder man den rette, er man villig til at gå meget langt for at være sammen.

En måde at finde den rette partner er at starte på den rigtige datingside, søger man f.eks. en landmand kan man bruge farmerdating.dk  (her øjner jeg også en mulighed for at minimere affolkningen af udkants Danmark)

Er man over 40 år og har måske fået de børn man skal have, findes siden 40Plus (40 pluskontakt i Sverige), dog må jeg her nævne at lige netop denne side nok ikke bidrager det store til et stigende fødselstal, men der skal være noget for alle 😉

Ellers findes der sider som zoosk.com eller netdating.dk.

Jeg ved ikke meget om dating på nettet, men set fra en gift mands synsvinkel, findes her nøglen til  at sikre Danmarks fremtid.

Så klik løs!