Hjælp til tøj

Det var min gode veninde, Susanne, der en dag i sidste uge spurgte, om jeg ville med på shopping om lørdagen. Anledningen var, at Susanne skulle ud at købe en ny vinterfrakke. Hun havde nemlig forbarmet sig over sin datter, der er alene med sit barn og derfor har en noget anstrengt økonomi, og foræret hende den frakke, hun købte sidste vinter, for datteren havde ikke noget ordentligt overtøj.

Susanne er en kvinde med en virkelig god tøjsmag, så jeg nyder altid at shoppe sammen med hende. Så i lørdags tog vi sammen ind til byen for at finde en vinterfrakke. I byens bedste modebutik faldt Susanne pladask for en mørkegrå, vatteret frakke af det italienske mærke Parajumpers ( se mere her: http://www.lbask.dk/pjs-parajumpers/ ), som jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde hørt om.

Selv om frakken var ret dyr, var Susanne ikke et sekund i tvivl om, at det var den, hun ville have. Vi kiggede også på andet tøj i butikken, for vi kunne godt begge to trænge til en ny bluse af en eller anden art – for mit vedkommende gerne en halvlang tunika, der går ned over bagdelen.

Der var mange muligheder at vælge mellem, og det var som sædvanligt, når kvinder køber tøj, svært at bestemme sig. Men jeg valgte til sidst en rigtig smart sag fra Whiite, som er et af de tøjmærker, jeg af erfaring ved passer mig godt. Og samtidig er det tøj, der er behageligt at gå i.

Susanne valgte en kort overdel med en sød halsudskæring af samme mærke.

Datteren var i øvrigt arbejdsløs i en periode, men heldigvis var hun medlem af en god a-kasse, så hun fik en god understøttelse. Jeg tror faktisk, det var ASE, hun var medlem?