Pigetøj fra Hummel

I vores familie har vi en tradition med, at vi som bedsteforældre forærer vores børnebørn aktier i konfirmationsgave. Det kan lyde lidt kedeligt, men vores erfaring er, at de senere i voksenlivet bliver glade for den gode opsparing.

En anden tradition i forbindelse med konfirmationen er, at der altid er en gave fra vores hund Sultan, og traditionen er vist opstået, fordi konfirmanden trods alt får en synlig gave fra os, selv om der står en hilsen fra Sultan på telegrammet.

Emil ønskede sig sportstøj, gerne af mærket Hummel og Nike sko, og jeg syntes det var oplagt at købe sportsudstyr til knægten, for jeg vidste, hvor meget han holer af at dyrke sport (?), og hvor vigtigt det er, at han holder ved den. Jeg vidste også, at gode sko og lækkert outfit betyder rigtig meget for knægte i Emils alder. Men min kone var ikke helt enig, hun syntes, at gaven fra Sultan skulle være noget varigt, som hun sagde, men smykker og kunst til væggen siger jo ikke en dreng på 13 noget som helst og mit modargument var, at aktierne fra os var noget varigt. Noget han kunne sende os en venlig tanke om, den dag han skulle klare sig selv, enten til en studielejlighed eller en jordomrejse. Jeg fik min vilje, og Emil var ovenud lykkelig for aktierne og for tøjet fra Hummel pigetøj og Nike skoene fra Sultan. Han undlod dog ikke at takke for aktierne, heldigvis er han så fornuftig, at han godt kan forstå vores gode hensigt.