Planlægningen af nytåret er startet

Nu er vi i november måned. Juleslikken og julepynten er allerede dukket op i vores lokale supermarkeder. Inden længe hænger der stjerne-lyskæder i gaderne, og orkestret står på hjørnet og spiller julesange, imens de samler penge ind til et godt formål. Og planlægningen af julefrokoster med familien og venner er begyndt at blive et samtaleemne over aftensmaden.  Hvem skal det være med, hvor skal det være, hvornår skal de holdes, og hvad skal der serveres? Mange familier har allerede faste traditioner, som skal fortsætte. De samme mennesker skal med, det holdes det samme sted, samme dato og maden er nøjagtig som sidste år. Det eneste der er anderledes fra jul til jul, er hvis der er kommet nye familiemedlemmer, som for første gang skal holde jul. Og gaverne er forhåbentlig heller ikke ens fra sidste jul.

Planlægningen er nytåret varieres mere end med julen. Mange skifter med at holde nytår mellem nogle venner. Det ene nytår vil man have en stille og rolig aften, det næste nytår skal der holdes stor fest, og den skal bare fyres af. Og naturligvis afhænger ens påklædning meget efter hvilken slags nytår man skal holde/til. Skal man holde det stille og roligt hjemmed, romantisk, med sin kæreste med god mad og champagne, så kan man vælge en kjole der er mere casual. Løssiddende og ikke alt for spravlet og udfordrende.

Derimod, hvis man skal holde/til en stor nytårsfest, så vil en casual kjole, slet ikke passe ind. Så skal man have en nytårskjole, som bare sparker røv! Pointen med en 100% nytårskjole er, at kjolens udseende skal være festens højdepunkt , og samtaleemnet over alle den aften. Nytårskjolen skal være kjolen man kigger hurtigt på, kigger væk igen, men hvor øjnene kæmper en krig for at lov til at kigge bare én gang mere! Kjolen skal være unik, og skal skille sig ud fra de andre pigers. Jeg har fundet årets nytårskjole her: http://www.dressme.dk/92-nytarskjoler, hvis du elsker flotte nytårskjoler, så tag og hop over på det site og tag en kigger!