Rejs til Grækenland

Det er altså ikke det mest smarte at forelske sig voldsomt i en græker, når man selv bor i Danmark (?), og han også bor i sit hjemland. Men det er sket for min niece, som er i fuld gang med sit studium og derfor ikke vil emigrere til Grækenland for at kunne være sammen med sin kæreste hele tiden.

Også han læser på universitetet og vil også færdiggøre sin uddannelse der.

Det var under en ferie på den græske ø Kos, at hun mødte ham sidste sommer, og de er vildt forelskede i hinanden. Siden det første møde har min niece været på fem rejser til Grækenland for at være sammen med ham, og hun har også mødt hans forældre og øvrige familie, som har taget virkeligt godt imod hende. De to unge er ikke i tvivl om, at de skal danne par for alvor.

Men indtil de er færdige med deres uddannelser, må de nøjes med at være sammen en uge af gangen, og det er altid min niece, der besøger ham, for det er langt det billigste. Hjemme fra Danmark er der masser af billige rejser til feriestederne i Grækenland, mens man fra Grækenland må betale normal billetpris til et rutefly, hvis man skal til Danmark.

Min niece arbejder flittigt ved siden af sine studier for at spare op til sin rejser til Grækenland. Når hun skal derned, søger hun altid efter tilbud rejser og finder ofte virkeligt billige tilbud, der matcher hendes noget anstrengte økonomi.