Rejseforsikring til Thailand

Da min mand og jeg sidste vinter holdt en dejlig to ugers ferie i Thailand, valgte vi at tegne en rejseforsikring, der kunne dække os ind, hvis vi af en eller anden grund skulle få udgifter til lægebehandling eller den slags. For det er jo ikke alle steder i verden, man bare kan henvende sig til en læge eller et hospital og få hjælp uden at skulle betale for det.

Da vi henvendte os til det forsikringsselskab, hvor vi har de fleste af vores forsikringer, blev vi mødt med det svar, at man kun ville tegne en rejseforsikring for os, hvis vi også havde en familieforsikring i samme selskab. Ã…rsagen var, at i det selskab er en rejseforsikring et tilkøb til familieforsikringen.

Vi undrede os lidt over det, men det var ikke noget problem for os, da vi har vores familieforsikring i netop det selskab, så vi kunne sagtens tegne den forsikring, vi havde brug for.

Og det var faktisk rigtig godt, at vi gjorde det, for min mand blev under ferien ramt af et voldsomt maveonde, som helt sikkert skyldtes en forgiftning. Han blev så dårlig i den forbindelse, at guiden i det selskab, vi rejste med, sørgede for at få min mand bragt til det nærmeste større hospital, hvor han kunne blive behandlet.

Det kostede to dage af vores ferie, men så var min mand rask igen, så vi kunne nyde den sidste uges ferie uden yderligere problemer. I kraft af forsikringen var den oplevelse helt uden udgifter for os.