Rundrejser i solskinsstaten Florida

Florida rundrejse, på rejse igennem solens hede

Vælger man en rundrejse i Florida, kan man være sikker på, at man under alle omstændigheder skal huske medtaget solcreme. For hvis der er noget, der kan tilbydes, er det to uger med helt ideelle vejrforhold, hvor man virkelig får oplevet nogle lidt andre vejrforhold, end de vi er vant til i Danmark (?).

En Florida rundrejse er naturligvis på mange måder varierende i forhold til, at man både kommer forbi Miami, Key West, Everglades, Naples og Orlando, men uanset hvad er det, der holder oplevelsen sammen, den utrolige mulighed for at få sig nogle utrolige oplevelser med fantastisk vejr.

Det hele starter med et besøg til Miami, hvor man naturligvis blandt andet kommer forbi Miami Beach, men selvom denne rundrejse i Florida er præget af den massive varme, kraftige sol, mange forlystelser og sandede strande, er der ligeledes mulighed for blandt andet at besøge Key West, hvor den kendte forfatter Ernest Hemingway skrev flere af sine bøger, samt for eksempel Disney MGM-studios, hvilket giver en utrolig indsigt i et klassisk historisk sted.

En rundrejse Florida er derfor ganske vist ensbetydende med en utrolig mulighed for at få smidt enhver tanke om kulde og dårligt vejr, men derfor er der samtidig noget for enhver smag, og under alle omstændigheder får man på en Florida rundrejse chancen for at få slappet godt af og få hvilet sig klar til den normale hverdag.