Slank med kød

Mange mennesker døjer med overvægt, det er ved at blive en folkesygdom og flere og flere får det allerede som børn. Det skyldes til dels vores inaktive livsstil og i høj grad også stillesiddende arbejde.

Mange ønske at gå på slankekur, men ved ikke helt hvordan de skal gribe det an. Nogle køber pulver der skal drikkes og igen andre holder helt op med at spise fordi de  – fejlagtigt – tror det hjælper dem med at tabe sig.

Den mest effektive slankekur (som du kan læse mere om her) handler ikke om at holde op med at spise, det handler mere om at spise det rigtige og spise ofte. Ideelt set skal man spise 4 gange om dagen, undgå hvide kulhydrater som pasta, ris og kartofler, spise meget grønt og kød.

Kød er en stor del af det, det er den del, der gør at kroppen får noget fedt til at arbejde med. Hjernen skal have fedt for ellers lukker den ned og du har svært ved at koncentrere dig og tænke klart.

Det skal også gerne være således at du ikke er bange for alle de badevægte du møder på din vej. Det betyder at du skal til at have det bedre med din krop og i særdeleshed opbygge et større selvværd. Når du har det på plads er det den enkleste ting i hele verden at tabe sig i vægt. Det hele starter inde i dit hoved.

For at nå til et punkt hvor du føler dig godt tilpas er det en god ting at prøve at tabe et par kilo først for lige at få “blod på tanden”. Det er heldigvis nemt og ligetil, hvis man følger den rette slankekur. Så er det vel bare med at komme i gang og få styrket  selvværdet og få tabt de overflødige kilo.