String Reol?

I dag er det valgdag i Danmark (?), og i dag er det også dagen, hvor jeg skal have købt den reol til Frederiks værelse. Jeg kan ganske enkelt ikke blive ved med at udsætte det længere. Og lige netop den reol knytter der sig faktisk en ganske sjov historie til, som jeg da gerne vil genfortælle.

Streng eller string?

Vi er jo jyder i min familie, og derfor bruger vi ofte udtrykket “streng” om noget, der er træls. For eksempel: Det er godt nok streng, at der er så mange dumme danskere, at de røde overhovedet kan få stemmer.

Min kone bad mig for et par uger siden om at købe sådan en “streng reol”. Det fattede jeg ikke meget af, for hvordan kan en reol egentlig være streng?

Hun grinede af mig! Og så forklarede hun sammenhængen – nemlig at hun sagde: “String reol”. Ok – så lærte jeg da lige det…

Skal jeg give hende nye smykker?

Jeg har jo kvajet mig lidt med den reol, ikke? Nu løser jeg det ved en hurtig handel med firmaet bag butikken medudsigt.dk, og så er det jo klaret.

Men spørgsmålet er, om ikke jeg bør give hende et nyt smykke? Kvinder elsker jo smykker!

Og ved du hvad? Det gør mange mænd faktisk også, og hvorfor skulle man ikke også gøre det? Smykker til mænd er jo OK i vore dage.