Tandskade av for den

Som trettenårig var jeg på ferie hos en penneveninde i Nordjylland, hun havde en rar familie og en sød ældre gravhund. En af de sidste aftener på ferien var min veninde og jeg alene hjemme og havde rigtig linet op til en glad aften uden voksne. Efter at have fortæret nogle hotdogs, sad vi i stuen og hørte høj musik og spiste slik, den gamle gravhund sprang op på mit skød, og jeg sad og vippede med den i takt til musikken.

Uden varsel sprang gravhunden pludselig op til mit ansigt og bed mig i læberne, hvorefter den stak halen mellem benene og forsvandt ind under sofaen, hvor den blev ved med at ligge og knurre.

Egentlig havde jeg ikke ret meget ondt, men jeg blødte kraftigt fra læberne og var nok også lidt chokeret, så da forældrene var blevet hentet, blev jeg sat ind i en bil og kørt til Hjørring Sygehus, hvor jeg blev lappet sammen med nogle sting. Desværre viste det sig, at en af mine fortænder var blevet ødelagt af biddet, så da jeg kom hjem fra ferien, måtte mine forældre i gang med at finde  tandlæger i København, hvortil vi lige var flyttet. De havde hørt om en billig tandlæge på Frederiksberg og havde helt tilfældigt også set annoncer fra denne tandlæge om billige implantater.

Jeg fik en ny fortand, den har jeg heldigvis endnu, så selv om tandlægen var billig, har han også været rigtig dygtig! Og hunden døde for mange år siden.