Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Flotte Danske Møbeldesigns
    Ny webshop der handler direkte med producenterne og levere frit i hele danmark. Der er mulighed for at få speciallavet møbler og finansering med 0% i rente ved kassen.<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=http://rustikdesign.dk>http://rustikdesign.dk</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Kviklån Oversigt
    Mange kviklånsbrugere lytter til annoncer i radioen og på TV, og tager derefter et kviklån hos den låneudbyder de lige kan komme i tanke om - når behovet opstår. <br /> <br />I stedet kan forbrugerne<br/><br/>4 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://xn--kviklnoversigt-pib.dk/>https://xn--kviklnoversigt-pib.dk/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)