Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Gratis forbrugerguide: Sådan køber du bæredygtige møbler
    Lær hvordan møbler skader miljøet, naturen og mennesker. <br /> <br />Og lær, hvordan du på bedste vis kan købe møbler, der rent faktisk er bæredygtige. <br /> <br />De fleste ved, men hvad med møble<br/><br/>5 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=http://designerstuen.dk/baeredygtige-moebler>http://designerstuen.dk/baeredygtige-moebler</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Få bedre kommentar på din blog
    Ved brug af intense debate kan du få bedre kommentar på din hjemmeside, Selve intense debate er helt gratis og nemt at installere på ens hjemmeside...<br/><br/>4 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.intensedebate.com/people/andersv99>https://www.intensedebate.com/people/andersv99</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)