Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Få svar på alle dine spørgsmål om bryllupsfotografi
    Vidste du, at når du booker en bryllupsfotograf, så får du meget mere end skønne billeder. Mange synes, at bryllupsfotografer tager en hamper pris for deres billeder, men man får meget mere end det.<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.jacobandersen.net/>https://www.jacobandersen.net/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Ved du hvad Google ved om dig?
    Er du klar over hvor mange informationer Google ved om dig? Lige fra besøg på hjemmesider, reklamer der er vist, og til hvor du har været de sidste mange dage!<br/><br/>4 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://michael-bredahl.dk/google/hvad-har-google-registreret-om-dig/>https://michael-bredahl.dk/google/hvad-har-google-registreret-om-dig/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)