Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Ny prissammenligningstjenste for webhoteller
    En prissammenligningstjeneste for bedste Danske webhoteller er gået i luften. Robotten henter dagligt nye priser ind, så du har mulighed for at finde de bedste tilbud som passer lige præcis dig! <br /> <br /><br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://webhotelportalen.dk>https://webhotelportalen.dk</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Ideer til søde, kreative og personlige gaver til mor
    Er der nogen der fortjener en ordentlig gave på sin fødselsdag, mors dag, til jul eller andre særlige anledninger, så er det din mor. <br /> <br />Hun har givet dig livet og gjort ufattelig meget for dig i al<br/><br/>5 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://gaveideer-til-mor.dk/>https://gaveideer-til-mor.dk/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)