Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Streamingtjenester i Danmark - Der kommer nye til hvert år!
    Streaming har efterhånden overgået flow-TV i popularitet, og den konstant stigende popularitet gør at der bliver ved med at dukke nye streamingtjenester op i Danmark hvert år.<br/><br/>4 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.streamingnews.dk/>https://www.streamingnews.dk/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Lån af 50.000 kr - Mange muligheder samlet et sted
    Der findes i dag mange muligheder for at låne 50.000 kr. online... Så mange at det kan være svært at danne sig et overblik over dem alle. <br /> <br />På Fair-laan.dk er det dog muligt at finde en liste, som i<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://fair-laan.dk/laanebeloeb/laan-50000-kroner/>https://fair-laan.dk/laanebeloeb/laan-50000-kroner/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)