Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Sælg din bolig selv
    En lille hjælp til hvad mulighederne er for selv at stå for sit boligsalg. Ved selv at sælge sin bolig uden en ejendomsmægler er der mange penge at spare.<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://handyman.dk/handyman/andet/overvejer-du-goer-det-selv-i-fm-salg-af-bolig/>https://handyman.dk/handyman/andet/overvejer-du-goer-det-selv-i-fm-salg-af-bolig/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Hjælp til tvangsopløsning. Her er guiden!
    Står du overfor at din virksomhed skal tvangsopløses og er i tvivl om hvordan du skal håndtere det hele? Her er en nem og overskuelig guide til hvordan du bedst komme igennem en tvangsopløsning.<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.nemadvokat.dk/blog/guide-til-tvangsoploesning/>https://www.nemadvokat.dk/blog/guide-til-tvangsoploesning/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)