Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Dansk Liste til Linkbuilding med 25 gratis muligheder.
    DanskCVR-ordningen har udarbejdet en liste med 25 gratis links man kan få til sit domæne. Alle er af vis kvalitet, mens at relevansen på diverse sites også kan koorigeres. <br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.danskcvr.dk/dansk-linkbuilding-liste/>https://www.danskcvr.dk/dansk-linkbuilding-liste/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Årets bedste Powerbank er fundet
    I en stor gennemgang af de 10 bedste Powerbanks er en vinder nu fundet. Det er den populære Anker Powercore 10000 mAh, der også er blandt de mest populære. Powerbanken er desuden også vinder af "beds<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=http://powerbankguide.dk>http://powerbankguide.dk</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)