Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Er du klar til en hund? Her er alt du bør vide inden hundekøb.
    Det er en stor beslutning at få en hund, og det er ikke alle mennesker som bør have en. De kræver omsorg, tryghed, økonomi, tid og plads til at udfolde sig. På vores hjemmeside kan du finde ud af om <br/><br/>5 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://muy.dk>https://muy.dk</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Da USA stadig var fornuftige: "Ingen kan tage patent på computeren"
    Teknologikapløbet under 2. verdenskrig førte ikke kun til opfindelsen af atomkraft, et stort boost i flyindustrien eller udviklingen af avancerede krypteringsteknologier, nej den førte også til opfin<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://w3blog.dk/computerens-historie-og-hvem-der-opfandt-den/>https://w3blog.dk/computerens-historie-og-hvem-der-opfandt-den/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)