Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Fonde og legater til studerende
    I forlængelse af den stigende interesse for studieophold i udlandet har Fundraising.how udarbejdet en lang række gratis tilgængelige artikler målrettet studerende og organisationer som formidler hero<br/><br/>2 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=http://www.fundraising.how/da-dk/services/legatsogning-for-studerende>http://www.fundraising.how/da-dk/services/legatsogning-for-studerende</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Test af de bedste crosstrainere til hjemmebrug
    Hvis du er på udkig efter en crosstrainer til hjemmet, bør tage et kig forbi Trainsmarter. <br />På Trainsmarter har vi nemlig set nærmere på de 4 p.t. bedste crosstrainere til hjemmebrug i 2020. <br /><br/><br/>2 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=http://trainsmarter.dk/crosstrainer/>http://trainsmarter.dk/crosstrainer/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)