Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Gode podcasts om online markedsføring og iværksætteri
    Hvis du arbejder i online-branchen og gerne vil lære nyt eller løbende opdatere din viden, så er podcasts en fremragende måde at gøre det på. <br /> <br />Her får du min oversigt over gode podcasts om online m<br/><br/>3 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://henrikandersen.dk/de-bedste-podcasts-om-online-markedfoering-og-ivaerksaetteri/>https://henrikandersen.dk/de-bedste-podcasts-om-online-markedfoering-og-ivaerksaetteri/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Gaven til far som har alt eller ikke ønsker sig noget
    Når du spørger din far hvad han ønsker sig til fødselsdag eller til jul, så oplevelser du sikkert ofte at han ikke ønsker sig noget og heller ikke rigtigt kan finde på nogle gode gaveønsker over tid.<br/><br/>6 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.gaventilfar.dk/>https://www.gaventilfar.dk/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)