Den bedste?

Den bedste blog? Muligvis er det en smule prætentiøst, og det skal da også tages med et mere end et gran salt – men lidt underforstået jysk humor er jo altid gavnligt, ikke?

Britney

Hvis du undrer dig over, hvad Britney og Paris laver her, er der ikke noget at sige til det – men lad os forklare:

Paris Hilton er jo dronningen! Hun er smuk så det gør ondt i øjnene, og hun er eksponent for, at det kan lade sig gøre at drive det vidt uden at kunne en masse. Og Britney? Jamen hun var da bare en sukkergris engang – og helt uden evner er hun jo heller ikke i dag. Du har sikkert luret konceptet nu, ikke? Nemlig! Vi hader Janteloven og alt dens uvæsen. Og det giver plads til de to darlings 🙂

Darlings kan vi lide, og der er heller ingen tvivl om, at vi kan lide dem, der er bedst til søgemaskineoptimering 😉

God fornøjelse her på stedet! Og her har du i øvrigt de seneste to topnyheder fra Anyhed:

  • Ny blog om finansiel uafhængighed ser dagens lys
    I januar 2020 gik ON FIRE Invest live. Bloggen omhandler forskellige aspekter omkring det, at opnå finansiel uafhængig hed. Der er i sær fokus på investering i almindelige noterede papirer men også a<br/><br/>6 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://onfireinvest.com/da/>https://onfireinvest.com/da/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)
  • Dansk Liste til Linkbuilding med 25 gratis muligheder.
    DanskCVR-ordningen har udarbejdet en liste med 25 gratis links man kan få til sit domæne. Alle er af vis kvalitet, mens at relevansen på diverse sites også kan koorigeres. <br/><br/>5 Stemmer<br /><br/>Link direkte til nyheden: <a href=https://www.danskcvr.dk/dansk-linkbuilding-liste/>https://www.danskcvr.dk/dansk-linkbuilding-liste/</a> - (Husk at stemme via aNyhed.dk)