Der er mange gode grunde til ikke selv at oversætte fra dansk til engelsk og den anden vej. For eksempel kan det være svært at vide, hvordan grammatikken forholder sig, når du oversætter, eftersom man i det engelske sprog er meget anderledes i grammatikken i forhold til det danske.Dine punktummer og kommaer skal flyttes, og det kan væres svært at overskue, og det kan tage lang tid for en, der ikke er vant til at oversætte. Dine tekster eller produktbeskrivelser skal være skarpe og ligetil, og der skal ikke kunne sættes spørgsmålstegn ved noget. Dine kunder vil se dine produkter fra en anden synsvinkel, hvis ikke der er problemer med hverken tegnsætning eller grammatikken.

Hvorfor er det vigtigt, at man bruger en professionel oversætter?

De mennesker, som læser dine beskrivelser og tekster, kan være meget kritiske overfor oversættelsen, hvis ikke den er gjort rigtigt. Det kan virke sjusket for eksempel at levere en produktbeskrivelse til din hjemmeside på engelsk, som ikke er rettet til. Dette kan få dine kunder til at tro, at dine produkter heller ikke stemmer overens med det, du lover i dine beskrivelser.

Hvis du har styr på dine tekster, er der intet at komme efter. Det er først, når der er fejl, at du kan få problemer. Mange mennesker tør ikke at købe ting over nettet, hvis der er åbenlyse fejl i hjemmesideteksterne, og det kan man kun rette op på ved at signalere, at man rent faktisk selv mener, at produktet er pengene værd ved at levere en professionel tekst, som hører med. Det er derfor altid vigtigt, at dine beskrivelser er perfekte, hvis du vil fremstå troværdig.

Sørg for at dine kunder ved præcist, hvad du sælger

Dine kunder skal kunne læse sig til, hvad dine produkter er og går ud på, og det kan være en større opgave at ændre teksten fra dansk til engelsk, end man først ville tro. Engelsk grammatik ligger et stykke væk fra den danske, og det er tydeligt, at der er mange virksomheder, som har tabt salg på grund af små fejl i beskrivelserne. Husk altid at få kigget på dine tekster, inden at de kommer op på din hjemmeside.

Få hjælp til at oversætte til tekster til en billig pris ved et professionelt engelsk oversættelsesbureau her.