Min svigerinde har fået konstateret, at hun aldrig vil blive i stand til at få børn, og hun og min bror har besluttet, at de så vil indrette sig med en tilværelse uden børn. De har ikke lyst til at adoptere, og med to travle karrierer i erhvervslivet er det sikkert også det bedste.

Det er i den situation nok naturligt, at min svigerinde bruger megen tid og kræfter på min lille Peter, som nu er fyldt to år. Min svigerinde er altid villig til at passe ham, hvis min mand og jeg skal til et eller andet, og hun overdynger ham med alt muligt legetøj, så han faktisk bliver temmelig forkælet af hende.

Det var næsten helt grotesk til Peters to års fødselsdag for nylig. Min svigerinde kom slæbende med en temmelig stor sæk med en masse forskelligt legetøj. Hun fortalte, at hun få dagen forinden havde været til et såkaldt bagagerumsmarked inde i byen, og der havde været masser af gode ting til børn, og det meste kostede nærmest uforskammet lidt, så hun havde købt ind med arme og ben.

Der var blandt andet nogle meget søde og kendte bamser, som så ud som om de var nye endnu. Min svigerinde fortalte, at hun havde vasket dem, så Peter ikke skulle have dem med andre børns savl på.

Noget af det i sækken, der glædede mig mest, var en pæn samling af forskelligt legetøj af den gedigne slags. Det foretrækker jeg til Peter frem for det billige legetøj af plastik.

Jeg går hellere en tur ud på nettet og finder et godt og gratis kviklån, end jeg køber billigt skrammel!