Gode idéer til havespil

Sommeren står for døren og snart er det tid til at komme lidt væk fra computeren og alle de andre indendørs sysler og komme lidt udenfor og få noget frisk luft.

Og hvad er så bedre end at finde nogle ting, som man kan være fælles om som familie?

Havespil er en oplagt mulighed

Et sjovt og underholdende havespil er en oplagt mulighed, når man skal finde noget man kan dyrke i fællesskab.

Havespil er både sjove og underholdende, og så er der samtidig masser af muligheder for at pleje sit indre konkurrencegen, når man dyster mod hinanden. Så selv om der måske ikke lige er de store præmier på højkant, så er alene det at kæmpe om håneretten, nok til at anspore de fleste og få dem til at yde sit bedste.

Og der er rigeligt med muligheder, når der skal findes et nyt spil til haven. Nogle af de spil, vi elsker at finde frem i vores familie om sommeren er sådan noget som stangtennis eller kongespil. Så kan vi nemlig rigtig konkurrere – både mod hinanden og også lidt med os selv.

Andre gode muligheder

En anden god mulighed er stigegolf. Det spiller vi altid i vores familie til vores årlige familiefest, når vi mødes fra nær og fjern. Stigegolf er både sjovt og hurtigt at komme i gang med. Og så har spillet den gode egenskab, at det er let at tilpasse færdighederne hos dem som spiller med. Man kan nemlig bare variere kasteafstanden, og så kan stort set alle deltage i spillet.

Der er selvfølgelig masser af andre gode muligheder for aktiviteter i haven. Hjemme hos os er trampolinen f.eks. et af de helt store hit. Og det kan man også sagtens være fælles om, bare man passer godt på hinanden.

Sommertid er lig med tid til at komme udenfor. Og samtidig er det for mange også tiden, hvor man sørger for at tilbringe noget mere tid sammen om fælles interesser og hobbyer. Og mulighederne er i hvert fald mangfoldige, så det er bare om at komme i gang.