Er du på udkig efter en slagleklipper, som kan tackle en assorteret liste af opgaver? Så er der et par relevante ting at have med i dine overvejelser, før du træffer dit endelige valg. Det kan være relevant med en slagleklipper til klipning af græsarealer, og hvis arbejdsopgaverne byder på lidt af hvert, så er det ikke enhver slagleklipper, som kan bruges optimalt. Hvis opgaverne varier fra klipning af heste- og græsfolde, skovstier, brakmarker og større mark- og engarealer, da skal man have en slagleklipper af en vis kaliber, som kan ordne mere end blot fint græs. Du skal have en maskine, som kan lidt af hvert.

En robust slagleklipper med kraftige hamre

Den ideelle slagleklipper til alsidigt groft arbejde har kraftige hamre, så ingen opgave er for besværlig. Disse kraftige hamre betyder nemlig, at maskinen kan klippe det meste over, så den ikke sætter sig fast i diverse buskadser, krat og beplantninger. Det er ikke altid, at det kun er græs, som en slagleklipper har med at gøre – så er det ganske relevant, at den godt kan ordne både tidsler og andet besværligt ukrudt.

Svingbar klipper sikrer klipning de sværeste steder

Du kan også lede efter en helt bestemt egenskab til din slagleklipper, som gør den særligt brugbar i hjørner og andre svært tilgængelige steder. Til dette kan du finde en slagleklipper, som er svingbar. Dette betyder, at den både tilbyder lodret og vandret klipning, således at den kan rotere 90 grader. Dette er særdeles effektivt, når man skal klippe ind mellem træer, ved skråninger, vandløb eller lige op ad hegn. Dette sikrer, at maskinen har brugbarhed til alskens typer opgaver, så du aldrig er ilde udrustet til jobbet.

Undersøg markedet før køb

Der er mange slagleklippere på markedet, og de findes i diverse prisniveauer, typer og størrelser. Gør derfor dig selv den tjeneste at finde den rette slagleklipper. Dette indebærer også, at den findes til den rette pris. Som nævnt ovenfor er det relevant med kraftige hamre og muligheden for at rotere slagleklipperen, hvilket er rigtigt praktisk. Lad dette være et bud på, hvordan din kommende slagleklipper ser ud.

Hos www.dk-tec.dk finder du et godt udvalg af slagleklippere, som blandt andet har de ovennævnte specifikationer.