Skadedyr Danmark

jun 12, 2018
Hvepsebo og hvepse

Idyllen i haven kan hurtigt vende til et rent mareridt, og det er, hvad mange danskere allerede har oplevet denne sommer (?), hvor vi har haft det mest geniale vejr i maj i mands minde. Og ja, det er hvepse og deres hurtigt voksende hvepsebo, jeg taler om. Du kan læse mere om hvepsebo her: https://www.hvepsebo-fjernelse.dk/s-og-s/hvepsebo/

Lad os først lige se på, hvorfor de hvepse kan være så stort et problem.

I værste fald kan man dø af hvepsestik

Ja – den er god nok. Allergikere kan faktisk få så alvorlige reaktioner af selv ganske få hvepsestik, at de kan dø. Og sunde og raske mennesker, der angribes af en større flok rasende hvepse, kan ende med snuden i jorden. Derfor skal man bestemt ikke ignorere det hvis man får ubudne gæster i haven, skuret eller huset i form af et hvepsebo.

Hvad gør man så med et hvepsebo?

Der er kun ét rigtigt svar: Man får det fikset af professionelle, og her er firmaet Skadedyr Danmark (?) nok hvepsenes største fjende. De er eksperter i hvepsebo bekæmpelse og fjernelse, og ved, hvad de har med at gøre. Faktisk er de godkendte af Miljøstyrelsen til at udføre netop denne type arbejde fagligt, etisk og miljømæssigt korrekt.

Firmaet har døgnvagt hele ugen rundt på telefon 29 62 47 42, så står du på Sjælland med problemer med hvepse eller et decideret hvepsebo, er de værd at kontakte. Og gør det, inden nogen kommer til skade.

Nej – inden du spørger: Det er IKKE en god ide at prøve at fjerne et hvepsebo selv. Dels er risikoen for at blive angrebet meget stor, og dels kan man komme grueligt galt afsted med diverse sprøjtegifte. Der er jo en grund til, at de professionelle skal have en miljøgodkendelse!

Nyd sommeren i haven eller på terrassen uden hvepse – det har du fortjent!