Jeg har virkeligt forsøgt i meget lang tid at få styr på min lyst til at flytte væk herfra. Jeg har ledt efter boliger overalt. Jeg har endog overvejet at flytte til udlandet. Jeg vil bare væk herfra. Det er ikke, fordi jeg har været ude for noget skræmmende eller frygteligt. Det er bare, fordi jeg har udlængsel. Det sker for mig. Sådan ca. hvert 5. år. Så vil jeg bare gerne et andet sted hen. For fem år siden var det København, det var helt galt med. Jeg skulle bare væk fra København. Jeg kunne ikke holde københavnerne ud. Jeg syntes lige pludseligt, at de var så arrogante. At de ikke udviste hensyn over for andre mennesker.

Flytning til Aalborg

Så jeg skulle bare væk derfra. Så jeg fandt et firma der arbejder med flytning i Aalborg og flyttede dertil. Min logik var, at Aalborg er også en levende by. Med et godt bymiljø og flinkere mennesker. Og jeg synes faktisk, at jeg har ret. Aalborgenserne er venlige. Søde. Og byen er da også skøn at bo i. Men jeg har som sagt udlængsel. Jeg har været lidt rundt på forskellige sites for at lede efter boliger andre steder. Jeg har ikke rigtigt kunnet finde noget, som jeg syntes, var tilstrækkeligt tiltalende. Jeg har også besøgt fx Silkeborg og Randers for lige at kigge mig om dér. Det har været nogle hyggelige udflugter. Men nej. Det er ikke, dertil jeg skal flytte.

Måske til udlandet?

Så jeg er lidt gearet ind på at flytte til udlandet. Måske til Tyskland. Frankfurt, måske. Eller München. Jeg kan godt lide det lidt kosmopolitiske klima, der eksisterer i de byer. Og måske vil det være det rigtige for mig. Sådan at få en kosmopolitisk indsprøjtning. Få lidt andre indtryk af, hvordan man gør tingene i andre lande en Danmark (?). Ja, kort sagt at få lidt luft under vingerne. Prøve kræfter med andre steder og mennesker.

Opbevaring i depotrum i Aalborg?

Jeg ved godt, at der er mange praktiske problemer, der skal løses, hvis jeg tager springet og flytter væk fra Danmark. Jeg skal fx finde et sted, hvor jeg kan stille mine ting til opbevaring i Aalborg, fordi jeg kan jo ikke bare lige flytte alt til fx München. Jeg er jo nok nødt til at leje et lille sted dernede – møbleret og med alle de faciliteter, jeg har brug for. Og der er da ikke nogen grund til at beholde lejligheden her i Aarhus, hvis jeg skal bo i Tyskland i lang tid. Man flytter jo ikke til udlandet sådan lige i et enkelt hug. Tror jeg. Jeg har det sådan, at jeg lige skal finde ud af, om det virkeligt er München, jeg vil bo i, inden jeg beslutter mig endeligt. Så jeg starter med at finde en lille bolig, som jeg kan leje i en måneds tid. Finder jeg ud af, at jeg ikke bryder mig om München, ja så tager jeg hjem til Aarhus igen og begynder forfra.

Finder jeg ud af, at München er mit nye sted, så tager jeg også hjem til Aarhus efter en måneds tid dernede. Men denne gang skal jeg så arrangere alt det praktiske med opbevaring, flytning af rettigheder, skat mv.