Endelig kan vi komme afsted igen. Og ja, vi har virkeligt gået og ventet på, at grænserne begyndte at åbne igen. Vi skal nemlig på en minirejse i begyndelsen af august. Vi vil fejre vores 10-års bryllupsdag med en lang weekendrejse. Vi har købt flybilletter til Paris – og har da også fundet et sted, hvor vi kan bo. Vi skal afsted torsdag aften og kommer hjem igen søndag aften – sent. Det bliver skønt. Bare det at kunne nyde en weekend sammen i Paris. Gå på caféer, museer, og se byen bliver dejligt.

Flybilletterne

De flybilletter, som vi har købt, er ikke de billigste. Men de er faktisk ikke ret meget dyrere end de billige flybilletter, vi så på. Vi valgte dem, der var lidt dyrere, fordi det ville give os hele søndagen i Paris. Havde vi valgt de billigste, så skulle vi op allerede ved 5:30 tiden søndag morgen. Og det er aldrig sjovt at skulle stå så tidligt op. Især ikke på en søndag!

Ren råhygge

Vi skal hygge os. Vi skal gå lange ture. Måske også shoppe en lille smule. Men planen er bare at tage til Paris og, så se, hvad der sker, og hvad vi har lyst til. Dag for dag. Time for time. Uden stress og ”vi-skal-det-og-det”. Jo, der er én ting, vi skal: Vi skal op i Eiffeltårnet. Det er obligatorisk. Og der skal tages selfies deroppe. Den bedste selfie ryger så på Facebook, så alle vores venner kan blive rigtigt misundelige. Tihi. Det er ikke ondt ment fra vores side. Vores venner skal bare vide, at vi nyder livet med hinanden, imens de går og forbereder deres familier og børn på skolegang, arbejde og pligter.

Erstatning for forsinkelser

Det eneste, der ligesom kan sætte en streg i vores planer, er, hvis der kommer flyforsinkelse som man kan få erstatning for. Det håber vi naturligvis ikke. Men det må vi tage, som det kommer.