Fodboldmål og fodbold

Vi har længe talt om, at det måske kunne være en god idé med et fodboldmål i vores have. Det kunne måske være med til at trække ungerne lidt væk fra computer og iPad og komme lidt udenfor og få noget motion. Og måske kunne de endda også blive lidt bedre til at skyde på mål ?

Men i lang tid er det bare blevet ved snakken. Vi har faktisk ikke rigtig kunnet finde ud af, hvor vi syntes, at det skulle stå. Det skulle jo være et sted, hvor der både er plads til selve målet og så skulle der også være noget plads foran til at spille på.

Havearbejdet banede vej for et mål

Men løsningen kom så – sådan næsten af sig selv – for en måneds tid siden. Vi havde nemlig et par store træer, som efterhånd simpelthen bare var blevet alt for store til at stå på sådan en almindelig villagrund, som vi har.

Vi hyrede derfor et firma, som er specialister i at fjerne store træer, til at fælde dem og køre dem væk.

Og det har altså givet en hel masse ekstra plads i vores have.

Så var der endelig plads til et fodboldmål

Og med den ekstra plads i haven, var det altså pludseligt helt oplagt, at vi nu skulle have det fodboldmål, som vi havde talt om så længe – og det var også blevet helt oplagt, hvor målet skulle stå.

Der var ikke langt fra tanke til handling. Og dagen efter, at de to store træer var blevet fjernet fra grunden, bestilte vi et fint fodboldmål på nettet.

Faktisk passer vores nye mål også i størrelse med et håndboldmål. Og da vores børn både går til håndbold og fodbold, så er det helt perfekt.

Så langt om længe har vi fået det mål, vi gerne ville. Det er jeg sikker på, at vi nok skal blive glade for.