Drømmen om Hawaii

mar 10, 2017

En af mine store drømme bliver nu til virkelighed, nemlig en ferietur til Hawaii. Hvorfor jeg lige fra barn har drømt om den eksotiske øgruppe i Stillehavet hænger sammen med, at vores nabos søn var sømand, og når han var på orlov, sad vi alle og lyttede interesseret til hans oplevelser fra den store verden.

Han havde ofte souvenirs med hjem, og jeg var meget betaget af et bastskørt, som han havde med hjem fra sine Hawaii rejser til sin kæreste, og en lille guitar, som han havde købt til sig selv. Fotografierne fra øen var betagende, der var smukke dansende piger med blomsterkranse om halsen, bananpalmer og ananasplanter, frugter vi i Danmark (?) ikke fik hver dag og vel nærmest ikke vidste noget om, hvor de kom fra.

Nu vil jeg over og opleve suset på Hawaii, nærmere bestemt på øen Oahu, og jeg har netop bestilt billetten online. Jeg skal bo på et firestjernet hotel med balkon ud mod strandpromenaden og dermed en flot og spændende udsigt over havet og byens puls.

Til opholdet på Hawaii har jeg blandt andet tilkøbt en tur som kaldes “Øen rundt,” en tur jeg glæder mig meget til, for jeg har en forestilling om, at jeg på den måde får et lille indblik i, hvordan lokalbefolkningen lever, og får smagt på nyplukkede ananas og bananer.

Om to uger begynder mit livs rejse, min barndoms drøm går endelig i opfyldelse, og jeg skal allerede i morgen i gang med forberedelserne til turen, som varer 14 dage.