Inden vi fik internettet, var indkøb af emballage og salgsmateriale en tidskrævende og dyr proces, men heldigvis kan jeg nu nemt og billigt bestille kuverter, boblekuverter, emballage og labels på internettet og i øvrigt selv designe de logos eller billeder, jeg vil have på materialet. Jeg har brugt denne metode i flere år og sparer meget tid i forhold til før i tiden, hvor det var tidskrævende og dyrt at få fremstillet mine bomærker og oplysninger på kuverter og andet.

Klares online

Som proceduren er nu, kan jeg til hver tid skifte stil og fremhæve bestemte tilbud på forsendelsesmaterialet, det klarer jeg bare selv via nettet. Jeg har endnu ikke oplevet en eneste fejl eller forsinkelse fra netbutikken, det betyder en hel del for en produktion, at emballage og salgs mapper kommer hurtigt efter indgivelse af en ordre, sikkert ikke noget ret mange tænker på.

Og det væsentligste er, at kuverter og anden emballage ser indbydende og professionelt ud.

Min virksomhed er i en rivende udvikling, men som verden ser ud i dag, skal der handles hurtigt på ordrerne og på anmodningerne om et tilbud. Hver gang, der indkommer en ordre, vurderer jeg, hvilken emballage og eventuel trykte tekst, jeg vil bruge til netop denne kunde, mit logo er naturligvis det samme, men jeg er sikker på, at et logo eller et godt tilbud trykt på emballagen eller en medsendt  folder sender et signal til kunden om, at virksomheden sætter pris på ham, og at han er mere end velkommen til at handle hos mig igen.

Paprør er effektive

Vi er begyndt at benytte en hel del paprør til afsendelse, og dem er vi faktisk glade for. De er effektive, hurtige at lukke og de beskytter lange varer rigtig godt.

Heldigvis er det også et miljøvenligt alternativ – det kan du læse en masse mere om her hos denne leverandør af vores paprør: https://www.jakodan.dk/emballage/papror.html