Det var ikke en nem sag at få solgt mit hus, krisen kradsede, og potentielle købere var meget tilbageholdende i en lang periode. Huset havde jeg valgt at sælge, fordi jeg gerne ville ind i midtbyen at bo, og jeg havde allerede en ejerlejlighed i kikkerten, men økonomien tillod ikke et køb, før mit hus var solgt. Og mit lille firma ligger jo alligevel til leje i de skønneste kontorpladser inden i byen.

Efter et halvt år skiftede jeg ejendomsmægler, og det var heldigt. Ejendomsmægleren annoncerede med solgt eller gratis og gratis salgsvurdering, og han er i øvrigt en meget anerkendt mægler.

Der gik et par måneder, og jeg var faktisk ved at indstille mig på at opgive salget, men i påskedagene var der flere par for at kigge på huset, og det ene par var meget interesserede men i samme situation som jeg, de havde også en bolig, der skulle sælges inden et nyt køb. Min ejendomsmægler tilbød parret at forsøge at sælge deres lejlighed, et tilbud de tog imod.

Der er nu gået et år, siden jeg solgte huset til det interesserede ægtepar, for det lykkedes dem via deres nye ejendomsmægler at få solgt deres lejlighed.

I forbindelse med salget af mit hus var der noget af indboet, de gerne ville overtage, det passede mig fint, for så var jeg fri for besværet med at få det afhændet et andet sted. Ægteparret og jeg er blevet rigtig gode venner, det kan salg af bolig også føre til, og det er spændende at følge med i, hvordan de indretter sig og foretager ændringer i huset.

Markedet for ejendomme er specielt

Hele oplevelsen gav mig et indblik i, at der faktisk er meget stor forskel på, hvordan markedet fungerer, om der er tale om salg af huse eller erhvervsmarkedet.

Jeg har 2 gange skiftet domicil for mit firma, og begge gange fandt jeg – i øvrigt helt smertefrit – de bedste lokaler på nettet.

Jeg bruger en hjemmeside, der hedder Respace, og d ehar et totalt stort udvalg af alt muligt inden for erhvervsejendomme, kontorlokaler og sågar parkeringspladser!

Det er bare SÃ… meget nemmere, når der er tale om erhverv, end når der er tale om privatmarkedet.