Da jeg startede i mit nye job som salgskonsulent, blev det mig hurtigt klart, at denne arbejdsplads ikke var stedet, hvor man mødte op i T-shirt og hullede jeans, hvilket mere eller mindre var beskrivelsen på hele min garderobe. Her var der en dresscode, selvom man kun befandt sig på sit kontor (?), og jeg blev fortalt, at det var en del af atmosfæren på arbejdspladsen, at man iklædte sig noget seriøst og præsentabelt tøj. Derfor måtte jeg ud og finde nyt tøj, da jeg ikke kunne vælge noget af det, jeg havde i min garderobe, og som en venskabelig gestus havde min nye kollega fortalt mig, at Kaufmann var et godt sted at kigge, idet de har et bredt udvalg af tøj til businessmænd.

I Aarhus gågade fandt jeg så butikken Kaufmann, der da også straks slog mig som værende en finere forretning. Her var personalet yderst kompetent, og de vidste lige, hvordan tøjet skulle sidde for at alt bare spillede. Dertil var priserne da også lidt høje, og selvom jeg havde fundet noget tøj, som jeg rigtig godt kunne lide, var jeg ikke sikker på, om ikke prisen var lidt for høj. Dette var et større irritationsmoment, og febrilsk begyndte jeg at søge Google tyndt for løsninger, og det skulle straks vise sig at være den helt rigtige løsning.

Med rabatkoder blev det fede tøj pludselig relativt billigt

På Google blev det mig hurtigt bekendt, at den bedste måde at opnå besparelser er ved at benytte rabatkoder. Disse findes åbenbart til mere eller mindre enhver forretning, som har tilknyttet en webshop, og til mit held var dette også gældende hos Kaufmann. På deres hjemmeside var der dog ingen rabatkode at finde, og i stedet lavede jeg endnu en mere specifik Google-søgning. Her fandt jeg frem til en hjemmeside, der hed Rabatbanditten, og denne side viste sig at være en hjemmeside, som har samlet rabatkoder til mange forskellige forretninger. Dette var også tilfældet for Kaufmann, som siden henviste til et udsalg med 50 % rabat. Dette var lige noget for mig, og jeg kunne hurtigt skifte hele min garderobe ud til halv pris. Tøjet var stadigvæk super smart, og mange af de udvalgte udsalgsvarer var forholdsvis universale, når det kom til anvendelsesformål. Dette var kun et plus for mig, og det gjorde samtidig ikke nær så ondt i tegnebogen, da jeg skulle betale.

Næste dag modtog jeg en pakke med posten, som indeholdt det tøj, jeg havde købt dagen før, og det blev bare en endnu større glæde at pakke det ud, da jeg ikke kunne stoppe med at tænke på, at jeg kun havde betalt halv pris. Jeg blev også forbavset over, at tøjet ikke virkede som de gængse udsalgsvarer, men i min optik kunne de lige så godt være et produkt af den nyeste mode. Dette var også bare et plus, og hele vejen igennem var det nu slet ikke så slemt at købe nyt tøj. Forventningerne om, at det ville blive en bekostelig og presset omgang, blev ikke en realitet, og dette er takket være min rabatkode til Kaufmann.dk, som jeg ikke havde set, hvis ikke det havde været for Rabatbanditten. Denne hjemmeside var yderst behjælpelig, og det er med garanti heller ikke sidste gang, jeg besøger denne.

På arbejdspladsen blev det også spisepausens samtaleemne, at jeg havde fundet denne billige rabatkode til Kaufmann, og flere af de ældre medarbejdere havde tilmed svært ved at tro mig. Men da jeg så viste dem min ordrebekræftelse, blev de grønne af misundelse, og de ville straks have at vide, hvor jeg havde fundet de gode tilbud og rabatkoder. For mine nye kollegaer blev det mig også en mærkesag, at jeg altid ville fortælle virksomhedens nye ansatte, at man sagtens kunne få pænt tøj til forholdsvis billige penge – også selvom man handler hos Kaufmann, og dette bliver stadig den dag i dag modtaget med kyshånd. Rabatkoderne er til for at blive benyttet, og når hjemmesider som Rabatbanditten er så behjælpelige med at lede dig på vej, kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skulle undersøge mulighederne for rabatkoder, hver gang man handler ind. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg besøger Rabatbanditten.