Firmaets image

jul 2, 2016

Står du og skal have lavet nye visitkort til din virksomhed? Så bør du vælge, at gøre det hos Vistaprint.dk. Det er både nemt, hurtigt og du kan selv designe dit visitkort eller andre markedsføringsmaterialer, uden at have den store erfaring med grafisk design. – Det er tilmed billigt!

Når du skal bestille nye markedsføringsmaterialer, så har du flere muligheder, for du kan nemlig vælge et af deres standarddesigns eller selv uploade dit eget design – hurtigt og nemt. Vistaprint.dk er særlig kendt for deres visitkortløsninger, men har også en lang række af andre markedsføringsmaterialer, som f.eks. bannere, roll-ups, plakater og flyers. Ja, der er mange flere, men det ville være alt for omfattende at nævne her, så du kan jo svinge forbi og tjekke det ud selv.

Fordi det skal være nemt og billigt for de små virksomheder

Vistaprint.dk gør det nemt for selv de små virksomheder, at få produceret markedsføringsmaterialer uden det skal koste en bondegård hos et bureau. Første gang du bestiller hos Vistaprint.dk opretter du en bruger og når du næste gang skal bestille, så har du alle dine oplysninger gemt, så du kun med ganske få klik kan få genbestilt dine markedsføringsmaterialer eller producere nye.  Det er da ret fedt, ik’?

Når du har oprettet din bruger hos Vistaprint.dk, så kan du også altid se din bestillingsoversigt/historik, betalingsoplysninger samt seneste E-mails sendt til dig. Det betyder, at hvis du kommer til at slette din mail med din ordrebekræftelse, så kan du altid tilgå dine oplysninger hos Vistaprint.dk.

Har du brug for hjælp til at bestille dine nye markedsføringsmaterialer, så sidder der altid en dansk medarbejder klar til at svare på dine spørgsmål eller guide dig igennem din bestilling. På den måde slipper du altså for, at bruge flere timer på noget, som kan afhjælpe rimelig hurtigt.

Har du mere end 10 medarbejdere (?), som alle skal bruge hver deres visitkort, så kan du lave en virksomhedsprofil, hvor hver medarbejder får deres eget log-in, så de selv kan bestille efterhånden som de mangler nye. Det spare (?) dig for tid, fordi dine medarbejdere bliver selvkørende.

Markedsføringsmaterialer og mere

Udover du kan designe dine egne markedsføringsmaterialer nemt og billigt, så kan du faktisk også lave din egen hjemmeside og E-mail marketing gennem Vistaprint.dk, så du kan altså nærmest blive uafhængig ved at benytte Vistaprint.dk.

Gode tilbud og rabatter

Det er vigtigt for Vistaprint.dk, at alle har råd til at få lavet deres visitkort og andre markedsføringsmaterialer. Derfor har de også ofte gode tilbud og kampagner, som du kan benytte. Det kan være en rigtig god idé, at følge nyhedsbrevet hos Vistaprint.dk, for at følge med i tilbud og kampagner. Det er her du får de unikke tilbud, rabatkoder til Vistaprint.dk og inspiration til nye metoder. – Helt gratis og før alle andre.

Du kan også altid finde rabatkoder til Vistaprint.dk på rabatbanditten.dk, som er aktuelle.

Tilfredshedsgaranti

Når vi bestiller nye visitkort eller andre markedsføringsmaterialer billigt, så kan vi ofte bliver i tvivl om, kvaliteten lever op til vores krav.  Derfor har Vistaprint.dk udstedt tilfredshedsgaranti, så hvis ikke din ordre lever op til dine ønskede forventninger, så får du enten pengene tilbage eller en ny sending. Ganske enkelt fordi små virksomheder med knap så store markedsføringsbudgetter også har krav på kvalitet.

Hvordan foregår levering og betaling?

Når du bestiller hos Vistaprint.dk, så kan du altid se din estimerede leveringstid. Det er ofte inden for 3-5 hverdage, men der er mulighed ekspress-levering eller økonomi levering, hvor du venter lidt længere tid, men betaler mindre i fragt.

Betalingsløsninger er der også nok af! – Selvfølgelig kan du bestille med dit kreditkort, men du har også mulighed for bankoverførsel eller du kan indbetale et beløb på din virksomhedskonto, som dine medarbejdere kan bruge af.  Derudover kan du også fravælge moms, hvis du handler på vegne af din virksomhed.

Hvorfor var det nu lige jeg skulle vælge Vistaprint.dk?

Det skal du, fordi du selv kan designe dine markedsføringsmaterialer uden, at have erfaring med grafisk design. Du kan oprette en bruger, så du hurtigt kan bestille fremadrettet. Levering og betalingsløsninger kan tilpasses, så de passer til din virksomhed og du får tilfredsgaranti.

De vigtigste faktorer, er selvfølgelig også, at det er billigt og der er altid gode tilbud og kampagner til dig på Vistaprint.dk. Derudover mulighed for at få rabatkoder til Vistaprint.dk.  Selvom det er billigt, så der bare altid mulighed for, at få hjælp og vejledning hos kundeservice.

Hvis ikke du allerede har handlet med Vistaprint.dk før, så kan det godt anbefales. Bliver du skuffet, så har du jo din tilfredsgaranti – Og det er jo næsten en garanti i sig selv.