Magic Wand får fantastiske anbefalinger alle steder. Men har du nogensinde tænkt over hvorfor?

 

Jeg besluttede mig for at bestille den klassiske Magic Wand – så kunne jeg bruge den både til ømme muskler (?) og til fornøjelse! Jeg bestilte den på nettet hos firmaet Lovejoy lige her: http://www.lovejoy.dk/magic-wand-vibrator-833 – og var spændt på at åbne pakken, den dag den kom.

Den ligner nærmest en trommestik. Den har et hårdt plastik ”håndtag” med en knap på siden. For enden er hovedet, hvor alle vibrationerne kommer fra. Der er en ledning, der kommer ud af basen, hvilket jeg fandt lidt irriterende, fordi det betyder, at du er nødt til at have en stikkontakt, hvor du ønsker at bruge den.

 

Hovedet er fleksibelt og har en anden overflade end håndtaget og er mere blødt. Vibrationerne er så kraftige, at de faktisk kan gøre dine hænder nærmest følelsesløse, så det er værd at vide, inden du køber. Men til sjov er der måder at bruge Magic Wand på uden at bruge hænderne J

 

Start forsigtigt med at varme op omkring klitoris med lavere vibrationer. Når du er klar, kan du sætte hovedet på din klitoris, men væn dig til de kraftige vibrationer først. Jeg skal hilse at sige, at det er et effektivt værktøj til klitorisorgasme.

 

Jeg prøvede også dette, og det kan anbefales: Start med at tage 2 puder, og læg dem ovenpå hinanden Læg din Magic Wand på puderne, og læn dig inden over, så du nærmest sidder på top af den, og start vibrationerne. Mmmmmm…

 

Jeg har fået blod på tanden med min Magic Wand og har efterfølgende fundet ud af, at der findes en del Magic Wand produkter, som er udelukkende sexlegetøj, så det skal jeg bestemt have tjekket ud! Der findes et hav af dem på nettet i forskellige udforminger.