Det har været en kold og fugtig vinter. Og jeg har haft ualmindeligt meget arbejde. Hvis jeg ikke kunne gå en tur i nede i Valbyparken hver dag, så ville jeg da sikkert have fået stress. Heldigvis er parken lige i nærheden af vores bolig, så stress er ikke på tale – endnu. Og foråret er ganske langsomt på vej. Dagene er blevet længere, og om ganske få uger skal vi slå over til sommertid. Jubii. Vi stiller uret frem, ligesom vi stiller havestolene frem på balkonen. Men jeg kan godt mærke, at vinteren har sat sine spor på mig. Mit humør er ikke helt i det bedste hjørne. Og jeg kan også godt mærke, at jeg spænder i mine skuldre, nakke og ryg. Faktisk så gør det ondt efter en lang dag på jobbet.

Egentlig glad

Nu er jeg af natur en glad person, så jeg har overvejet – og besluttet – at jeg skal gøre noget godt for mig selv. Jeg skal have lov til at gøre noget, som jeg længe har drømt om at gøre: Få massage (?). Ja. Få æltet hele muskelbundtet godt igennem på regelmæssig basis.
De skriver om det i damebladene, som om det er selvforkælelse. Det er det måske også. Men er det ikke også – et eller andet sted – en form for terapi? Altså jeg mener, at man har et ansvar overfor sig selv. Både krop og sind. Og hvis jeg nu kan mærke, at de spændinger, jeg har i min krop, kan føre til mere permanente skader burde jeg så ikke gøre, noget ved det? I tide? Det mener jeg.

Valbys bedste massage?

Så da jeg googlede lidt rundet og ledte efter en massør, fandt jeg én, som jeg tror, er virkeligt god. Ikke kun det her med at smøre velduftende olier på kroppen. Nej. Sådan en, der virkeligt kan komme i dybden og få mast, alle myoserne væk. (Jeg skrev bare ”Massage Valby og København” i søgefeltet – og så scrollede jeg igennem flere sites, før jeg valgte én.)

Og på onsdag skal jeg til den første behandling. Det varer en time. Og skal jeg være helt ærlig, så er jeg lidt nervøs ved det. Jeg er ikke hende, der tillader hvem som helst at røre ved min krop. Men jeg har taget en beslutning. Så jeg skal i det mindste prøve det af. Og viser det sig, at det slet ikke fungerer for mig, så kan jeg da altid bare aflyse de næste sessioner. Det har jeg da lov til. Det er mig, der betaler for massagen. Jeg får ikke tilskud. Jeg kommer af egen vilje. Så det er mig, der bestemmer.
Da jeg talte med massøren om hvornår og hvor meget det koster, sagde jeg til hende, at hun skal være opmærksom på, at jeg ikke får tilskud fra det offentlige.

Hun reagerede med at fortælle mig, at vi sagtens kan finde en ordning mht. hvornår jeg skal komme. Hun har mange kunder, som kommer af egen fri vilje. Det er i øvrigt her: https://copenhagenphysio.dk/ Så nu er jeg spændt på at finde ud af, hvordan det vil virke for mig på onsdag.