Kender du det med, at dine fødder bare gør så ondt efter en lang dag i sko? Det første, du gør, når du kommer hjem, er at tage skoene af og lade dine fødder komme til sig selv, inden du forkæler dem med et par lækre hjemmesko. Nu kan du jo ikke gå i hjemmesko hele dagen, selv om det ville være skønt, så hvad kan du så gøre for at gøre dine fødder mere komfortable i sko? Vi har samlet et par tips:

Har du sko med glatte såler, kan du gnide under sålerne med sandpapir, så de ikke er farlige at gå i på glatte gulve.

Du kan lette trykket på foden, når du går i høje hæle, ved at tape den tredje og fjerde tå sammen med medicinsk tape. Det lyder mærkeligt, men det virker.

Gnider dine høje sko på hælen, kan du komme gel deodorant på for at skabe bedre friktion.

Klemmer skoen? Så anskaf dig en professionel skoudstrækker. De er lavet af træ, og du kan bruge dem til at udvide dine sko og støvler.

Lugter dine sko ikke for godt, så læg ubrugte tørre teposer i dem. Det absorberer lugten.

Prøv nogle af de mange gel-indlæg til sko. Mange af dem er virkeligt effektive.

Køb sko om eftermiddagen eller om aftenen. Dine fødder hæver i løbet af dagen, og det kan gøre en forskel på en hel eller halv størrelse.

Har du blister på fødderne efter en lang dag i de forkerte sko, så tag et fodbad i grøn te.

Og ellers så få investeret i et par lækre hjemmesko. Der findes både hjemmesko til herrer og hjemmesko til damer, så det er bare med at slå sig løs og få fundet et par lækre, der kan forkæle dine fødder.

Et af de bedste steder at købe hjemmesko til begge køn og til børn er Shepherdshop – det er de svenske luksus hjemmesko i lammeskind, de sælger. Se mere her.