Home Connector tak

nov 20, 2013

Vores vennekreds har været efter os længe, fordi vennerne har undret sig over, at vi ikke bare er flyttet sammen for længe siden. I har det jo så godt sammen, så hvad holder jer tilbage, har de ofte spurgt.

Nu har Bettina og jeg kendt hinanden i syv måneder, og vi vil begge to gerne bo sammen med den anden, for vi er faktisk enige om næsten alting. Men et enkelt spørgsmål skiller os, nemlig hvor vi i givet fald skal flytte sammen. Sagen er nemlig, at vi begge to har været super heldige for flere år siden og fundet frem til hver vores drømmebolig. Derfor er vi også begge nervøse for at slippe den, for tænk nu hvis vores forhold går i stykker!

Men nu har Bettina fundet ud af, at det er tilladt at fremleje lejlighed i den ejendom (?), hvor hun har lejet sin lejlighed, og da hun har en veninde, der gerne vil leje den, har hun bøjet sig og vil gerne flytte ind hos mig.

Det er en stor fordel, at Bettinas veninde vil overtage lejligheden, for det kan godt være lidt besværligt at udleje bolig på de vilkår, at man skal have ret til selv at få den tilbage med et fornuftigt varsel.

Vi har sammen på nettet læst os til vilkårene omkring udlejning af lejlighed, så Bettina kan sikre sig, at hendes nuværende lejlighed med en måneds varsel kan blive hendes igen. Men ingen af os tror nu på, at det nogensinde bliver tilfældet. Og vi var SÃ… glade for al den hjælp, vi fik fra Homeconnector mæglerne.