Jeg synes, det er skønt at glæde andre mennesker med blomster. Når jeg skal bruge blomster på Amager, bruger jeg altid Amager Blomster. De er også gode til, når du skal bruge en brudebuket i København. Jeg lægger noget tanke bag, hvilke blomster jeg skal vælge til lejligheden. Der er så mange smukke blomster at vælge mellem, men de kan sende forskellige budskaber både ved type af blomst og farver.

Blomster til en fødselsdag eller til Valentines dag

Når en ven har fødselsdag, og du gerne vil sende blomster, bør du vælge en blomst, der signalerer venskab og lykke. Alle typer gule blomster er perfekte til det – og især liljer og tulipaner. Til en kæreste, hustru eller mand bør du vælge røde farver. Til Valentines dag og til et tidligt forhold bør du vælge roser i lavendelfarvet. Er I gift, bør du vælge røde roser eller tulipaner.

Blomster til en begravelse

Her bør du vælge blomster, der signalerer kærlighed og respekt. De bedste blomster at gøre det med er for eksempel liljer, roser og krysantemum. Du bør også vælge lysere farver, der signalerer ro.  Du kan finde råd om blomster og begravelse her.

Blomster til et bryllup eller bryllupsdag

Blomsterne til et bryllup er helt op til bruden og kan være lige, hvad hun ønsker. Liljer er tit et valg til bryllupper. Til brudepiger bør du vælge de samme blomster, bare i en mindre buket. Til mandens knaphulsblomst bør I også vælge den samme blomst eller blomstersammensætning. Til bryllupsdage kan du vælge forskellige smukke blomster. Du kan søge online efter hvilke blomster, der er passende efter hvor mange år, det er – eller du kan blot købe en smuk buket hvert år.