Kursus i team samarbejde

Jeg er lige kommet hjem efter et helt vildt firmaarrangement. Min kone griner lidt ad mig. Det må hun gerne. Hun siger, at jeg ligner en viking. Og det gør jeg. Og lige nu føler jeg mig som en ægte viking. Vi har nemlig været til Viking Games med firmaet. Jeg sidder i deres IT afdeling og står i det daglige for alt, hvad der har med programmering at gøre.

Hæsblæsende

Det er hæsblæsende, så det har været fedt, at vi kunne rive en dag ud af kalenderen og være med resten af firmaet til teambuilding kursus. Og det var sjovt. Vi har kastet med økse og skudt med bue og pil. Og så har vi også bygget broer og den slags. Og som afslutning på dagen var vi henne for at smage på øl og mjød. Jeg foretrækker dog den almindelige pilsner. Mjød er for sødt. Men jeg kan godt forstå, hvorfor vikingerne drak den. Man får da et andet syn på sagerne, når der er noget sødt i den lune øl. …

Ægte sjov teambuilding

Det har været fedt at være med til arrangementet. Mest fordi vi her i IT, afdelingen ofte føler, at vi er lidt udenfor. Altså det er jo et firma, der forsyner forskellige mennesker med energi (?) til deres boliger, så vi føler, ligesom at vi ligger uden for kundernes behov: Billig og ren energi. Vi står ligesom bag kulisserne. Det er marketing, og det er teknik, der skal fungere, så kunderne melder sig. Det er ikke programmeringen af de forskellige ydelser, firmaet tilbyder, der står i front. Så da vi fik at vide, at vi skal på sjov teambuilding, blev vi rigtigt glade. Det er vores chance for at fortælle marketing og salgsfolkene, at firmaet er meget mere end bare at sælge og lave gode kampagner.
Og det er helt sikkert, at marketing og salgsfolkene aldrig kommer til at glemme mig og min afdeling efter i dag. Det var nemlig min afdeling, der vandt konkurrencerne om at bygge en bro hurtigst muligt og om at kaste bedst med økser. Vi er nemlig et godt team. Og det har vi kunnet tage med os i dag.

Kodesnak 🙂

Vi kan nemlig fortælle hinanden med små koder, hvad der skal ske. Vi er ikke nødt til at forklare og udpensle beskeder til hinanden. Det har vi lært. At jeg så lige nu er lidt småfuld, fordi jeg har smagt på mjød, må min kone, min dejlige viv og sikkerhed så lige finde sig i. Jeg skal i seng og sove rusen ud. Ligesom vikingerne sikkert har gjort efter en bersærkergang. Tusind tak til ledelsen for i dag. Og tak til mit team i firmaet. Og tak til min vidunderlige kone, som finder sig i, at jeg kommer hjem svedig, småfuld og fyldt med historier om, hvordan jeg kastede med øksen, og hvordan min kollega fra marketingafdelingen ikke kunne finde ud af at kaste sådan en.
Vi får meget at tale om i de næste uger på arbejdspladsen.
Det har været en uforglemmelig og sjov dag.