Lån til vinduer?

jul 2, 2017

Min frisør er en rigtig jovial type, og vi får os altid en god snak, mens han klipper mit hår. Da jeg besøgte ham forleden, kunne jeg allerede på lang afstand af hans salon se, at der var sket noget nyt med facaden, men det var faktisk svært for mig at se, hvad det nye egentlig var.

Jeg var i god tid i forhold til vores aftale, så inden jeg gik indenfor, stod jeg på den anden side af gaden og studerede salonens facade nærmere, og så gik det op for mig, at han havde fået sat nye og billige vinduer i. Det klædte huset facade ganske godt, for den så noget mere moderne ud, end jeg huskede den fra tidligere.

Da det blev min tur i frisørstolen, skyndte jeg mig selvfølgelig at rose fornyelsen på hans facade. Og så fortalte min frisør, at han nogle uger tidligere havde haft indbrud. Tyvene havde været så frække at bryde ind direkte fra gaden. De havde med et koben brækket rammen om et af vinduerne løs, så de kunne fjerne ruden uden at knuse den og derved lave for meget støj.

Det er lidt underligt, at nogen gider bryde ind i en frisørsalon, men det var altså sket, og tyven eller tyvene var stukket af med stort set alt, hvad han havde på hylderne. Heldigvis behøvede han ikke spekulere på penge eller på at tage et kviklån, her, for han havde en god forsikring.

Men det ødelagte vinduer skulle jo udskiftes, så han havde valgt at udskifte begge sine vinduer med nogle mere moderne vinduer med rammer af aluminium, som er noget sværere for tyve at ødelægge.