massagestole

Der er to overordnede fordele ved indkøb af en massagestol til medarbejdernes brug i firmaet. Den første fordel går på de sundhedsmæssige fordele, som medfølger brugen af en massagestol. Massage (?) kan afhjælpe helt klassiske muskelproblemer som ømhed og spændinger, hvilket kan akkumuleres over en lang arbejdsdag eller travle og stressende perioder. Massagestolen har oveni dette en indvirkning på blodcirkulation, som forøges. Samtidigt hjælper massagestolen simpelthen medarbejderne med at slappe af. Der er få ting, som er så gode at bruge sin pause på, som at få sig en god og solid massage – dette kan hjælpe alle igennem en lang og hård dag.

Færre sygedage

Den anden fordel er klart økonomisk. Som arbejdsgiver skal man betale gennemsnitligt 1500 kr. per sygedag, som ens medarbejdere (?) holder. Dette kan løbe op og blive mange penge, så for at tilgodese både pengepungen samt medarbejdernes velvære, kan man afhjælpe dette med en massagestol. Der skal ikke særligt meget hovedregning til, før man kan forstå, hvor få sygedage der skal afværges, før sådan en massagestol har tjent sig selv ind igen.

massagestole

Care 3D Elite og dens funktioner

Hvis man søger en massagestol til firmaet, kan man klart overveje Care 3D Elite massagestolen, som udmærker sig som en af de allerbedste massagestole på markedet lige nu. Massagestolen er først og fremmest enkel at benytte, hvilket er fordelagtigt, når mange forskellige mennesker skal bruge den uden at have alt for lange tilvænningsperioder. Massagestolen tilbyder 10 automatiske massageprogrammer, som alle er unikke og fokuserer på noget bestemt.

Med mange mennesker der bruger den samme massagestol, er det fornuftigt at Care 3D Elite har indbygget kropsscanning, som scanner ryggens kontur for at maksimere og optimere effekten af massagen. Den kan ikke nøjes med blot én standard indstilling her, da alle medarbejdere skal kunne afbenytte den.

Med simuleret hot stone massage, 48 airbags til massage samt massage til hele kroppen kan denne massagestol altså det meste – og lidt mere – og er derfor en klar vinder til firmaets brug. Hvis du gerne vil se et stort udvalg af massagestole, så er der rig mulighed for, at du vil kunne finde dig et stort og bredt sortiment af produkter hos den danske forhandler, ActiveWellness, som har et alsidigt og bredt sortiment til ethvert behov.