Jeppe skal om et par måneder begynde sine studier på Aarhus Universitet, og her for ganske nylig var han så heldig at få tilbudt en lille etværelses lejlighed nogle få hundrede meter fra universitetet. Huslejen er tilpas, så den eneste hage ved lejligheden er, at han skal overtage den nu, selv om han først har brug for den to måneder senere.

I går var vi sammen med Jeppe ude at se på lejligheden, som viste sig at være ganske udmærket, og på en måde er det jo en fordel, at der er god tid til at få købt og monteret det nødvendige udstyr.

Der skal renoveres bad

Selv synes Jeppe, at det vil være udmærket med billige rullegardiner i de to vinduer, men det vil hans mor ikke høre tale om – han skal have noget pænere. Og det kan han såmænd også bare acceptere, for vi har valgt at betale for indretningen af lejligheden.

Så min kone har dekreteret, at han skal have plissegardiner i de to vinduer, for de er både praktiske og ganske præsentable, mener hun. I mit stille sind tænkte jeg så på, om de mon er besværlige at sætte op, men det må jo vise sig.

Badeværelset skal der ske en del med, kan vi se. Vi skal i hvert fald have set på brusekabiner og brusenicher, for der er virkelig behov for noget nyt der!

Vi slipper nok lidt billigt om ved indkøb af lamper til Jeppes lejlighed, for han har på sit værelse hjemme hos os et par næsten nye LED bordlamper, der giver et fremragende arbejdslys ved hans skrivebord, som han skal med i sin nye lejlighed, ligesom han også vil have sin seng med.

 

LED bordlampe

Men et nyt spisebord skal vi have købt.

Indretning af bolig er nemt med online shopping

Som mere eller mindre handymand og interesseret i at købe god kvalitet billigst muligt er jeg begejstret for de mange muligheder, der findes for at købe alt, hvad man har behov for på nettet.

Det er ofte lidt billigere – men det er altid nemmere! Jeg kan jo handle døgnet rundt, jeg skal ikke transportere noget selv, og jeg har fuld returret. Det er lige noget, der passer ind i min ret travle hverdag.

Min personlige favoritbutik med el og vvs: https://www.elvvs.dk/