Hvis du enten har boet i en større udlejningsejendom eller måske endda har arbejdet med styringen af en sådan, ved du, at kommunikation og projektstyring kan være en gigantisk udfordring. Bare spørg en hvilken som helst vicevært for en større ejendom (?)!

Det er det problem, et dansk firma nu har udviklet en løsning til, der én gang for alle fjerner udfordringerne: ARCOMUS.

Webbaseret med alt samlet ét sted

Det med at skulle downloade software, installere og opleve problemer med kompatibilitet mellem Windows og rigtige computere (Mac), er en saga blot. I dag er det som hovedregel den bedste løsning at lade programmer være webbaserede.

Og det er da også tilfældet med det relativt nye og 100% danske system Arcomus.

Det betyder, at enhver bruger af systemet kan tilgå det overalt på kloden, hvor der er internet – og fra en hvilken som helst computer eller håndholdt terminal, telefon etc.

Hvad er ejendomsstyring?

Arcomus kan alt, hvad en ejendom kan have brug for – uanset om det vurderes fra beboersiden, viceværten, bestyrelsen eller ejeren.

På hjemmesiden findes en fremragende gennemgang af de muligheder, der er indbygget i systemet, og det kan du se her:

http://www.arcomus.com/vores-produkt/

Det er jo indlysende, at en så nemt betjent portal vil spare (?) en utrolig masse tid og mange penge. Samling af alt fra referater over byggeprojekter til anden kommunikation er ikke det eneste, systemet tilbyder:

Tilkald af service

Beboere kan døgnet rundt fejlmelde til viceværten.

Via en integration med SMS er det muligt for viceværten at fejlmelde installationer, lys, vand etc. videre til de rette håndværkere – og hvis der er behov for akut fejlretning som for eksempel ved et sprunget vandrør, manglende varme etc., tilkaldes håndværkere via SMS. Døgnet rundt!

Administration

De administrative opgaver lige fra indkaldelse af møder over referater og andet klares nemt via Arcomus, og det betyder jo en stor tidsmæssig besparelse. Endelig skal vi ikke glemme, at det knytter beboerne tættere til ejendommen, hvilket igen afspejles i lavere vedligeholdelsesomkostninger.