Opgrader toiletfaciliteterne med grønne håndtørrere

Der er store besparelser at kunne foretage sig, hvis man installerer grønne håndtørrere i sit offentlige toilet. Installationen af sådan en model medfører altså mindre økonomiske udgifter, færre miljømæssige belastninger og meget bedre samvittighed.

håndtørre

Derfor er det det helt ideelle første skridt, når man skal foretage en grøn omstilling på en institution eller en virksomhed. Offentlige toiletter er nemlig et let sted at starte, da der er et tydeligt forbrug, som kan skæres ned på. Det bedste sted at begynde er ved at fjerne de gamle, konventionelle papirholdere. Her er der seriøse besparelser at hente.

Beløb og procenter besparet med grønne håndtørrere

Et almindeligt stykke papir kan koste alt i mellem 6 til 15 ører, og det er helt almindeligt at benytte et par stykker af disse til håndtørring. Til perspektivering kan man pointere, at miljøvenlige håndtørrere kan klare én håndtørring til en pris i omegnen af 1 øre. Der er altså alvorlige pengesummer, som her går til spilde, og miljøbelastningen er også stor.

Produktionen og nedbrydningen af papir forårsager miljømæssige belastninger – det er kun ved produktionen af energi til håndtørrere, at der sker en miljømæssig belastning. Du kan altså formindske dine månedlige udgifter med 95%, hvis du erstatter de klassiske papirholdere med miljøvenlige håndtørrere. Tidsbesparelsen er også fuldkommen, da der aldrig mere skal tømmes skraldespande eller fyldes op med papir.

Høj hastighed og effektiv håndtørring

Med særligt effektive teknologier kan man opnå en hurtig håndtørring, som kan ske på 10 til 15 sekunder. Det er også muligt at finde miljøvenlige håndtørrere, som er meget mere energibesparende end de konventionelle håndtørrere. Du kan faktisk reducere elregningen fra konventienelle håndtørrere med 80%, hvis du skifter til en miljøvenlig én af slagsen. Der er også mulighed for at få påtrykt egne logoer på disse håndtørrere, hvilket kan være relevant for større institutioner, der gerne vil have eget mærke herpå. For de mindre institutioner kan det være en idé, da der er sponsorat- og reklamemuligheder her, når disse logoer og facader kan bruges som reklamer. Du kan undersøge mulighederne for køb af ny håndtørre her.