Printede t-shirts

aug 5, 2019

Da jeg for et par år siden lod mig overtale til at blive formand for fanklubben for vores lokale fodboldhold i superligaen, gjorde jeg mig ikke helt klart, hvor meget arbejde, det egentlig fører med sig. Men som tiden er gået, er jeg alligevel kommet til at holde mere og mere af det stykke arbejde, selv om der går flere timer med det, end jeg havde forudset.

For eksempel har jeg brugt en masse tid på at få fornyet klubmedlemmernes ”uniformer”, som tidligere bestod af ganske almindelig T-shirt med print af vores holds logo på brystet og klubbens navn på ryggen.

Og den T-shirt med tryk, der selvfølgelig var i samme farve som holdets spilledragter, trak vores fans til langt de fleste kampe over noget varmere tøj, for det er meget tit for koldt kun at være iført en T-shirt til kampene.

Og det så herrens ud, for mange af fansene var temmelig ligeglade med farven på den trøje eller sweatshirt, de havde på under T-shirten, så det var et broget skue at kigge ud over vores tribune.

Derfor fik jeg den ide, at vi burde få lavet en langærmet T-shirt som erstatning for den kortærmede, for så vil en eventuel påklædning inden under trods alt være skjult. Der gik meget tid med at finde sponsorer, så trøjerne ikke blev for dyre til, at medlemmerne ville investere i dem. Men det lykkedes efter en ihærdig indsats, og det har bestemt pyntet på den store flok af fans, der kommer til vores kampe.